Twitter запроваджує плату за доступ до постів блогерів

  • 2 мая, 04:06
  • 3887
  • 0

Twitter, за словами Ілона Маска, готується запровадити новий спосіб заробітку для видавців та блогерів на їхньому контенті. Зокрема, соцмережа дозволить творцям контенту стягувати плату з користувачів за доступ до окремих статей, які вони публікують на сайті. Починаючи з травня цього року, блогери зможуть отримувати оплату за свої матеріали, але наразі невідомо, чи буде цей сервіс доступний для всіх користувачів та яка буде комісія за його використання.

Ідея полягає в тому, щоб дати можливість тим, хто регулярно читає історії та пости конкретного блогера, платити за доступ до окремих статей, а не за передплату на весь контент. Ідея здається привабливою для тих, хто хоче читати статті різних творців, не переплачуючи за це.

Однак, докладніші деталі щодо цього сервісу залишаються невідомими. Наразі не відомо, які саме блогери та видавці матимуть можливість стягувати плату за свій контент, а також яка буде комісія Twitter. Маск зазначив, що не буде брати комісії з творців протягом наступних 12 місяців.

Зазначимо, що Twitter активно розвиває платні функції для збільшення свого доходу. Нещодавно компанія запровадила плату за підтвердження акаунту у вигляді блакитної пташки, що спровокувало гучний скандал, коли деякі користувачі відмовилися платити за це.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий