Twitter запустив політику «нульової толерантності» щодо постів про насильство

  • 1 марта, 11:03
  • 3796
  • 0

Соціальна мережа Twitter  офіційно запровадила нову політику “нульової толерантності” до насильницьких висловлювань, про це повідомляє Independent із посиланням на сторінку Twitter Safety.

“Twitter не терпить насильницьких висловлювань, і в більшості випадків ми призупинимо будь-який обліковий запис, який порушує цю політику. Для менш серйозних порушень ми можемо вимагати від вас видалити вміст, перш ніж ви знову зможете отримати доступ до свого облікового запису”, - заявили у Twitter Safety.

Компанія оголосила у твіті, що її нова політика щодо насильницьких висловлювань забороняє погрози, бажання завдати шкоди, прославляння насильства та підбурювання до насильства на її платформі.

У новій політиці також зазначається, що користувачі “не можуть бажати, сподіватися або висловлювати бажання завдати шкоди”.

Якщо користувачі вважають, що твіт порушує політику “нульової толерантності” щодо насильницьких висловлювань, вони мають негайно повідомити про це. У разі незгоди з рішенням Твіттера щодо допису, користувачі можуть подати апеляцію.

Водночас, компанія заявила про дозвіл вираження насильницьких висловлювань, коли немає явного образливого чи насильницького контексту, а також деякі образи мови, сатири чи художнього вираження, коли контекст виражає точку зору, “а не підбурювання до заподіювання насильства чи шкоди”.


Теги: twitter
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все