Twitter зараз коштує втричі менше, ніж за нього заплатив Ілон Маск

  • 31 мая, 13:38
  • 3748
  • 0

Twitter тепер коштує лише одну третину того, що Ілон Маск та 19 інших співінвесторів заплатили за придбання цієї соціальної мережі у 2022 році,  повідомляє Bloomberg із посиланням на фінансову компанію Fidelity. 

Компанія Fidelity, яка спочатку допомогла з угодою про поглинання Ілона Маска вартістю 44 мільярди доларів США, нещодавно показала в оцінці свого портфеля вартість інвестиції. Менш ніж за рік вартість Twitter впала з 44 мільярдів доларів США до 15 мільярдів.

Ще в березні Маск заявляв, що вартість соціальної медіаплатформи становить близько 20 мільярдів доларів США, цей рівень він взяв за основу для програми компенсації акцій співробітникам. 

З моменту придбання компанії у жовтні 2022 року було звільнено сім тисяч співробітників Twitter. Компанія зосередилася на отриманні прибутку від підписок за допомогою платної програми верифікації, однак звіти вказують на те, що вона не набула такого успіху, як очікувалося. 

Нещодавно Маск представив нового генерального директора соцмережі. Лінда Яккаріно походить з NBCUniversal і має великий досвід роботи з рекламою. Падіння вартості Twitter негативно вплинули на статки Маска, однак, попри відхід з посади генерального директора, мільярдер все ще сильно залучений у до керівництва соцмережею.


Теги: twitter
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий