У Львові запрацює додаток, що допомагатиме підібрати локацію для спорту

  • 14 августа, 07:21
  • 4531
  • 0

За ініціативи управління молоді і спорту Львівської міської ради для львів’ян розробляється перший спортивний додаток ʺЛьвів Спортивнийʺ. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі ЛМР.

Зараз над його розробкою працює американська компанія Uventex.

Львів Спортивний

ʺПерш за все у нас виникла ідея максимально оцифрувати Кубки Львова, адже багато видів спорту досі не мають програмного забезпечення. Я почав вести перемовини з компанією Uventex, яка професійно цим займається. Вони погодились, почали дуже плідно працювати з деякими федераціями, і самі запропонували створити таку програму. Я давно мріяв про такий додаток для Львова, тож ми почали працювати над його створеннямʺ, — розповів начальник управління молоді і спорту Антон Нікулін.

Важливою функцією додатку буде розширений пошук спортивний секцій, шкіл та клубів, які працюють у Львові, які можна буде класифікувати по видах спорту та географії розташування. До кожного такого спортивного закладу буде прикріплено контактну інформацію та можливість переходу на його сторінку в мережі. Окрім того в додатку буде активна стрічка спортивних новин. Це дасть можливість анонсувати всі заходи, які відбуватимуться у Львові, що зможе залучити до їх участі ще більше учасників. 

В подальшому цей додаток буде розростатись та збільшувати свою інформативність. За словами начальника управління молоді і спорту Антона Нікуліна, у майбутньому в додатку буде інформація про всі фітнес-центри, спортзали та спортивні майданчики у місті.

ʺАналогів цьому додатку в Україні не існує, відтак ми є першопрохідцями в цьому питанні. Це буде такий перший спортивний додаток для міста. Зараз ми чекаємо перший реліз додатку, який будемо підкориговувати, допрацьовувати, а в подальшому наповнювати. Плануємо, що в найближчі місяці він вже буде готовийʺ, — додала головна спеціалістка управління молоді і спорту Віра Передерій.

Зазначено, що жодних коштів з бюджету на створення мобільного додатку ʺЛьвів Спортивнийʺ витрачено не буде.



0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий