У мобільній версії Chrome з'явився штучний інтелект, який здатен перекладати довгі статті та виділяти їх суть

  • 22 августа, 19:28
  • 3706
  • 0

Google розпочала реалізацію в мобільній версії браузера Chrome інструменту Search Generative Experience (SGE), про який вона оголосила під час конференції I/O 2023 у травні. Цей інструмент штучного інтелекту може перетворювати довгі статті на компактний виклад їх суті. Крім того, нейромережа може узагальнювати результати пошуку, щоб користувачам не потрібно було нескінченно прокручувати сторінку в пошуках потрібної інформації.

Для використання цієї функції достатньо натиснути на нову іконку, яка з'явилася в нижній частині браузера. Варто відзначити, що ця функція працює лише з загальнодоступним контентом, платні статті за її допомогою читати не вдасться. Більше того, в результатах пошукових запитів на теми, такі як наука, економіка та історія, тепер можна спостерігати визначення слів і навіть діаграми з ілюстраціями з відповідною тематикою. Для отримання додаткової інформації досить навести курсор на незнайомий термін.

Наразі інструмент Search Generative Experience (SGE) доступний обмеженому числу користувачів, які беруть участь у бета-версії програми для пристроїв на платформах Android та iOS. Найближчим часом його також додадуть у тестовому режимі до десктопної версії браузера. Докладніше про те, коли він буде доступний для широкого загалу, наразі не повідомляється.



Теги: Google ai
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий