У Сан-Франциско противники роботаксі використовують дорожні конуси для блокування автомобілів

  • 7 июля, 12:57
  • 3707
  • 0

«Тиждень конуса» - це протестна акція, що набирає популярності серед мешканців Сан-Франциско, що виступають проти розширення послуг роботаксі в місті. 

Ця акція організовується перед засіданням Комісії з комунальних послуг Каліфорнії (CPUC), на якому відбувається обговорення можливості дозволити Cruise та Waymo брати оплату за перевезення пасажирів безпілотними автомобілями.

У травні були опубліковані проєкти резолюцій, що підтримують розширення послуг роботаксі в місті. Противники цих проектів закликали Комісію з комунальних послуг Каліфорнії (CPUC) бути обережнішою, проводити семінари, збирати більше даних, обмежувати розгортання роботаксі в центрі міста та пікові години, а також обмежувати збільшення автопарку.Місцеві перевізники також висловили своє незадоволення поширенням роботаксі. За їхніми словами, Cruise та Waymo можуть позбавити їх роботи.

Представники Waymo назвали акцію актами вандалізму. За їхніми словами, це спонукає до небезпечної та неповажної поведінки на дорозі.

Речник Cruise також осудив навмисні перешкоди руху транспортних засобів. Це створює ризики заторів та перешкоджає компанії у перевезенні пасажирів і доставці їжі.


Теги: робот
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все