Учені створили цифрового двійника, який може представляти вас під час співбесіди або приєднатися до відеоконференції через Zoom

  • 25 августа, 05:50
  • 3725
  • 0

Стартап Alt Inc, що базується в Токіо, розробив віртуальний клон людини. Цей онлайн-аватар здатний виконувати різноманітні завдання та обов'язки, пов'язані з повсякденним життям та працею. Наприклад, цей клон може з'явитися в ролі заміни співробітника на віртуальних зустрічах в Zoom та навіть взаємодіяти під час таких заходів. Інформацію надано на AP News.

Розробники стверджують, що цей клон здатний вести розмови на різні теми. Під час створення його інформація про особу-прототип витягається з соціальних мереж і загальнодоступних джерел в Інтернеті. Потім ці дані піддаються обробці та зберігаються за допомогою спеціалізованого програмного забезпечення. Відомості про вподобання та звички прототипу постійно оновлюються. За словами засновника стартапу, їх технологія має більш особистісний характер порівняно з Siri, ChatGPT або Google AI.

Анімоване зображення, що дуже схоже на власника та вміє розмовляти, можуть використовувати, наприклад, рекрутери для попередніх співбесід або лікарі для попереднього скринінгу пацієнтів перед обстеженням. Засновник стартапу вважає, що цей віртуальний клон може сприяти створенню суспільства, в якому люди зосередяться на творчості та витратять менше часу на взаємодію, яка їм не приносить значущої користі.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все