Українці створили винахід, що перетворює поверхню на сенсор

  • 16 сентября, 10:46
  • 4059
  • 0

На ІІ всеукраїнському інноваційному освітньому форумі "Grani. Місія вчителя сучасності. Vol.2020", який відбувся 14 вересня у Чернігові, презентували український винахід Cam Touch, який перетворює будь-яку поверхню на сенсорну або інтерактивну.

винахід Cam Touch

У програмі заходу – дискусійна панель та майже 30 майстер-класів і тренінгів. Дебати прововидились на тему “Онлайн-освіта має цілком прийти на зміну класичному викладанню, а професія вчителя в її звичайному розумінні – піти в минуле”, а тренінги й майстер-класи присвятили новітніми педагогічним підходам, методичним розробкам, технічним засобам та іншому.

Зазначається, що в роботі загальнонаціонального вчительського форуму взяли участь близько 400 освітян із 17 регіонів України та 37 спікерів-експертів. У тому числі, багато педагогів із Чернігова. Тривав форум один день і проходив на базі Національного університету “Чернігівський колегіум” ім. Т. Г. Шевченка.

Організатори сподіваються, що форум не тільки дасть освітянам корисну інформацію, а й надихне їх на педагогічні досягнення та інновації.

Захід проходив за підтримки Чернігівської міської ради.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий