Українська Intellias планує в 2023 році найняти біля 700 інженерів

  • 29 мая, 11:26
  • 3880
  • 0

Українська компанія Intellias планує в 2023 році розширити свою команду шляхом найму сотень інженерів. Компанія має намір залучити близько 700 фахівців, приблизно 50-60% з яких будуть набрані за кордоном, повідомляє NV

Протягом минулого року Intellias зростала на 55% і успішно здійснила свою першу фінансову угоду, придбавши компанію Digitally Inspired, що має своє представництво у Великій Британії. Починаючи з лютого 2022 року, компанія також відкрила три нових офіси в Польщі та центри розробки в Хорватії, Болгарії, Португалії та Іспанії. Крім того, Intellias розширила свою діяльність на ринки Індії та Колумбії.

Одним із головних стратегічних цілей компанії зараз є прискорення розвитку бізнесу в США, зазначає генеральний директор та співзасновник Intellias, Віталій Седлер. Таким чином, компанія планує найняти приблизно 700 інженерів, з яких 50-60% будуть залучені з-за кордону.

Якщо Intellias зможе реалізувати свої плани, то до кінця року компанія матиме близько 3000 інженерів українського походження і наблизиться до статусу однієї з найбільших IT-фірм в Україні.


Під час повномасштабної війни Intellias продовжила експансію. Зʼявилися нові офіси в Ужгороді, Польщі, Болгарії, Іспанії, Португалії, Хорватії, Колумбії. При відкритті кожного нового офісу чи центру розробки компанія оголошувала про додаткове найняття 100 або більше ІТ-фахівців.

Оголошений найм близько 700 спеціалістів — це серйозне збільшення штату для компанії, особливо на фоні глобальної кризи, падіння обсягів венчурного фінансування та загальної тенденції на масові звільнення у технологічних компаніях.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все