Український медичний сервіс на базі штучного інтелекту ШІ залучив

  • 8 августа, 06:00
  • 3760
  • 0

Нещодавно український медтех-стартап під назвою Mark успішно залучив інвестиції на суму $200 000. На момент укладання угоди в стартап вже залучив близько $300 000 інвестицій, які включали власні кошти засновників та двох ангелів інвесторів.

До участі в раунді долучилися інвестор та засновник мережі маркетів "TOR-BA", фінтех-компанії GEO Pay, а також колишній радник голови Міністерства цифрової трансформації Максим Дем'янюк.

Залучені кошти планують витратити командою на розвиток продукту в Україні, зокрема, на прискорення зростання та розширення партнерської спільноти. В майбутньому планується розширитися на два обіцяючих ринки: США та Скандинавію (Данія, Норвегія, Швеція).

Мета стартапу Mark полягає у створенні сервісу, який забезпечує повний медичний супровід користувачів та сприяє взаємодії між клініками, лабораторіями та страховими компаніями. Цей підхід реалізований через мобільний додаток - персональний медичний асистент, що працює на основі алгоритмів штучного інтелекту (AI). Починаючи з квітня 2023 року, цей додаток доступний у тестовому режимі через AppStore та Google Play.

Головні можливості цього асистента включають:

  1. Постійний медичний супровід 24/7.
  2. Використання інструмента Mark Symptom Checker, який має міжнародний сертифікат якості ISO 13485:2016, для попередньої діагностики стану здоров'я.
  3. Аналіз ключових показників здоров'я, таких як результати аналізів, динаміка самопочуття, історія захворювань, дані з health-трекерів тощо.
  4. Вивчення симптомів, виявлення "червоних прапорців" та збереження медичної історії.
  5. Знаходження медичних лабораторій та запис на прийом до них.
  6. Швидке вирішення медичних питань з клініками, лабораторіями та страховими компаніями.

Цей підхід дозволяє забезпечити зручний та ефективний медичний сервіс для користувачів, зробити діагностику та отримання медичної допомоги більш доступними та швидкими.

Детальніше про стартап можете ознайомитись тут.


Теги: стартап
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все