Український стартап Awesomic відкрив новий офіс у Штатах

  • 4 марта, 12:51
  • 3809
  • 0

Український стартап Awesomic, що зробили платформу для найму дизайнерів, відкрили свій офіс у США. Тепер окрім Києва робочий простір буде у Сан-Франциско, повідомив засновник і CEO компанії Роман Севастьянов на своїй сторінці у LinkedIn.

  1. Журналістам DOU Роман розповів, що у США команда зосередиться на залученні лідів та місцевої спільноти через організацію заходів, адже вбачають великий потенціал у зміцненні зв’язків з місцевими стартапами та інвесторами. 
  2. Так, наприклад 21 лютого компанія влаштувала захід, на який прийшли 120 фаундерів YC W24. Його зробили, щоб інвестувати у розвиток нетворку стартапу в Сан-Франциско. Це є ключовою користю від роботи у цьому місті, вважає команда Awesomic. 
  3. Нові вакансії відкривати поки не планують. Локацію створили для зустрічей з клієнтами та інвесторами, а також для корпоративних заходів. Що стосовно офісу у Києві, то він залишається працювати у звичному режимі – зараз там працюють 25 спеціалістів. 

Awesomic — український стартап, який розробляє платформу для поєднання компаній з перевіреними дизайнерами. Більшість дизайнерів на платформі — з України. Нагадаємо, у березні 2023 року стартап залучив $800 000, а серед інвесторів були люди з Y Combinator.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий