Український стартап Saldo Apps, який працює над створенням фінансових додатків, отримав свої перші інвестиції у розмірі $500 000

  • 21 сентября, 07:57
  • 3798
  • 0

Стартап Saldo Apps, який є частиною IT-холдингу з Одеси, успішно привернув інвестиції на суму $500 000 від українського венчурного фонду hi5 Ventures. Які плани має Saldo Apps щодо використання цих коштів?.

Це інвестиції від hi5 Ventures є першим залученням зовнішнього капіталу для Saldo Apps. Зазвичай компанії, що входять до групи Netpeak, не потребують залучення фінансування зовнішніми джерелами. Відзначимо, що за всю 17-річну історію Netpeak Group вони лише раз звернулися до зовнішніх інвесторів, коли Serpstat залучив $250 000 від венчурного фонду Digital Future Олексія Вітченка, і це сталося дев'ять років тому.

"Команда Saldo Apps розробила детальний план для збільшення свого обсягу виручки з $1 млн до $10 млн в наступних кількох роках і визначила стратегію розвитку до 2027 року", - повідомляє генеральний партнер hi5 Ventures і інвестор pre-seed раунду Леонід Подобєдов. Він також додає, що вони швидко вирішили очолити pre-seed раунд разом з партнером hi5 Ventures Андрієм Криворчуком, а деталі оцінки Saldo Apps залишаються конфіденційними.

Зібрані кошти Saldo Apps спрямує на поліпшення свого продукту та створення єдиної екосистеми. Наразі Saldo Apps представлено вісімма додатками, серед яких є модулі для прийняття та оплати замовлень, організації доставки, складського обліку, аналітики та виставлення рахунків через мобільний телефон. Вони планують об'єднати всі ці складові в одній єдиної екосистемі.

У планах Saldo Apps на 2024 рік - досягти щомісячного виторгу в розмірі $500 000 і акцентувати увагу на маркетингу.


Теги: стартап
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все