Український стартап зібрав на Kickstarter 430 тисяч доларів на 3D-пазли з металу

  • 6 мая, 09:24
  • 4271
  • 0

Український проект Time 4 Machine, який виробляє 3D-пазли з металу, зібрав на Kickstarter більше 430 000 доларів. Початкова мета – 15 000 доларів. Її вдалося досягти в першу ж добу: вже за перші 24 години кампанії Time 4 Machine отримав $ 28 000, пише Аin.ua. 

Майже реальні іграшки

У рамках Kickstarter-кампанії пропонувалося дев’ять нових моделей: поїзд, літак, автомобілі, трактор, танк, годинник і холдер для бізнес-карт.

Окремо моделі коштують від $ 18 до $ 112. Також пропонувалися різні набори, а весь комплект обійшовся б у $ 432. Таких замовили 143 рази.

Всі моделі з металу і працюють. Наприклад, в літаку запускаються пропелери, в автомобілі відкриваються двері, багажник і капот. 

Time 4 Machine запущена в 2016-му році Денисом Охріменко, зараз в компанії працює більше 20 осіб. У 2017 році компанія провела свою першу Kickstarter-кампанію, зібравши більше $ 50 000.

Чим особливий стартап?

Time 4 Machine – проект Дениса Охрименка. Раніше він створив і керував проектом Ugears, який виробляє 3D-пазли з дерева. Взимку цього року Охріменко покинув проект через розбіжності з інвестором і зайнявся Time 4 Machine. Також у підприємця є ще один проект – дитячі кубики Pagl.

Раніше Time 4 Machine збирав гроші, щоб створити металевий конструктор заводного автомобіля, танка, механічного таймера і настільного хокею.   “Наша мета – змінити те, як люди ставилися до металевих конструкторів впродовж минулого століття, коли вперше вийшли моделі Meccano”, – йдеться на сторінці кампанії.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все