Українсько-британський стартап JobCannon придбав українську компанію Adsme – що про це відомо

  • 5 апреля, 09:00
  • 3304
  • 0

Українсько-британський HR-стартап JobCannon оголосив про придбання української маркетингової компанії Adsme. Про це повідомила пресслужба JobCannon. 

  1. Сторони не розкрили суму угоди. Минулого року Adsme змогла залучити інвестиції на Pre-Seed раунді від Fidelity Family Office та заручилися підтримкою Андрія Заікіна, засновника стартап-акселератора YEP. Співзасновник JobCannon Пітер Коломієць сказав Forbes, що оцінка стартапу наразі становить до $1 млн.
  2. Основний продукт JobCannon – це HR-платформа для технологічного бізнесу, що за допомогою ШІ допомагає роботодавцям знайти працівників, які найкраще підійдуть на конкретну посаду.
  3. Технології маркетингово стартапу Adsme дозволяють прогнозувати понад 20 мільйонів результатів візуальної та текстової реклами у Meta Ads (Facebook, Instagram) в реальному часі та рекомендувати поліпшення будь-яких елементів.
  4. JobCannon хоче інтегрувати технологію Adsme у свою рекрутингову платформу, щоб покращити алгоритм «метчингу» кандидатів і рекрутерів. Об’єднання інструментів компаній зекономило рік розробки, сказав СЕО та співзасновник JobCannon Пітер Коломієц.
  5. Після злиття один із засновників Adsme Віктор Левченко перейшов до ради директорів JobCannon та став СТО компанії.

Adsme був заснований Віктором Левченком та Данилом Орловим у 2022 році.

Нагадаємо, на початку 2023 року JobCannon залучив $500 тисяч інвестиції від Whitehill Capital. Вони стверджують, що це дозволило вдосконалити алгоритми пошуку, швидко залучити перших клієнтів та розширити можливості стратегічного розвитку.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий