Усі новини — пропаганда. Маск відмовився видаляти твіт Медведєва про Україну

  • 10 апреля, 14:45
  • 3817
  • 0

Американський бізнесмен та мільярдер Ілон Маск відмовився видаляти твіт Медведєва про “зникнення” України. Рішення змотивував тим, що не хоче займатися цензурою та запевнив, нібито кожна новина є “свого роду пропагандою”

Власник соціальної мережі твіттер, мільярдер та бізнесмен Ілон Маск відмовився видаляти пропагандистського твіту російського політика Дмитра Медведєва про Україну у відповідь на численні скарги користувачів. 

Після публікації Медведєвим жорсткого твіту про Україну користувачі поставили Маску питання чому російські політичні лідери мають доступ до платформи Twitter, чи не є висловлювання Медведєва порушенням правил спільноти та чому мережа не дотримується санкцій. 

Ілон Маск відповів користувачеві, виправдовуючись, що “путін не є його найкращим другом”, адже Маск бачив новину про те, як диктатор назвав його “військовим злочинцем” та додав, нібито усі новини є частиною пропаганди та дозволив людям “вирішувати самим”.

Пропагандист Медведєв жорстко висловився про Україну Декілька днів тому російський політик та голова партії “Єдина росія” Дмитро Медведєв оприлюднив твіт про Україну, у якому висловився про її "зникнення". У твіті політик заявив, нібито Україна “нікому не потрібна”, навіть власним громадянам, та заявив про те, що держава скоро “припинить своє існування”. Свою брехню він доповнив тим, що війська РФ були введенні на територію України для того, аби “захистити” росіян, які системно зазнають “утисків з боку київського режиму”. 

Користувачі були обурені таким дописом та скаржилися, проте безрезультативно. Відомо, що після звільнення Ілоном Маском кілька тисяч співробітників в компанії практично не залишилося фахівців, які займалися модерацією контенту в соцмережі, тому мережа зараз не захищена від російського пропагандистського контенту.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи