В мережі опинилися дані 267 млн облікових записів Facebook

  • 23 апреля, 08:42
  • 3924
  • 0

Компанія Facebook вже неодноразово була помічена у скандалах, пов’язаних з витоком даних, порушенням конфіденційності користувачів тощо. І ось, тепер стало відомо про новий серйозний витік особистих даних користувачів платформи. Хакери опублікували в даркнет пост про те, що вони продають базу даних 267 млн облікових записів Facebook за $ 540.

Кілька тижнів тому, Zoom було піймано на тому, що він «зливає» інформацію про своїх користувачів компанії Facebook. А кілька днів тому, в даркнет було виставлено на продаж інформацію про 500 тис. користувачів Zoom.

Згідно зі звітом Forbs, в базі даних, яка розкриває інформацію про 267 млн облікових записів Facebook, не було знайдено даних про паролі. Однак, там міститься інформація про електронні адреси, імена, Facebook ID, дати народження і навіть номери мобільних телефонів. А цього цілком достатньо для того, щоб створити фейкову сторінку, яка легко надать хакерам доступ до іншої цінної інформації.

Ви, звісно, знаєте про це, але нагадати зайвим теж не буде. Не використовуйте один і той самий пароль для всіх сервісів та соцмереж. Робіть його якомога складнішим, використовуючи цифри, символи та великі/малі літери. Не надавайте забагато інформації про себе в соцмережах та використовуйте двофакторну автентифікацію.


Теги: facebook
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все