В Україні запустили акселератор стартапів Blue Lake

  • 12 августа, 12:15
  • 4485
  • 0

Британо-український Blue Lake Accelerator оголосив про запуск в Україні. Ним керує консалтингова компанія VimesVC, яка базується в Лондоні і Києві. Співорганізатором також став Київський національний університет імені Тараса Шевченка, повідомляє AIN.UA.

Blue Lake Accelerator

Що шукають?

Blue Lake Accelerator буде фокусуватися на ранніх стадіях стартапів. Зараз акселератор проводить перший набір, який закінчиться 5 вересня. В його рамках команда набирає проєкти на рівні ідеї, а також студентів. 

У Blue Lake Accelerator відзначають, що перший набір буде націлений на освітні ініціативи, тому акселератор не видаватиме інвестиції. Залучити фінансування можна буде на випускному роад-шоу в Лондоні, на яке поїдуть найкращі випускники.

Організують освітні курси

В рамках програми учасники відвідуватимуть освітні курси, де їм дадуть базові знання про стартапи, фінансах, інвестиціях, просуванні компанії і так далі. Окремий час також приділено спілкуванню з менторами.

У Blue Lake Accelerator поки не називають конкретні імена, але відзначають, що це будуть «практики і експерти своїх областей з України і Великобританії». Програма триватиме трохи більше трьох місяців, до 12 грудня.

Далі – 15 000 фунтів стерлінгів

У наступних наборах Blue Lake Accelerator планує надавати власні інвестиції в 15 000 фунтів стерлінгів. У компанії також відзначили, що будуть експериментувати з форматом програми і залучати нові компанії-партнери.

VimesVC, яка управляє акселератором – британська консалтингова компанія, основний фокус якої – допомога у виході українських компаній на британський ринок. У VimesVC відзначають, що за останні шість років компанією реалізувала більше 40 проєктів у цьому напрямку.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все