Vice Media зупиняє публікації на сайті та звільняє сотні робочих місць

  • 4 марта, 12:50
  • 3790
  • 0

Медіакомпанія Vice Media повідомила про припинення публікацій на сайті Vice.com та звільнення сотень співробітників. Цей крок є частиною ширших змін, спрямованих на скорочення витрат та перехід на співпрацю з іншими медіаплатформами, пише BBC.

  1. У травні 2023 року Vice Media подала заяву про банкрутство в США, після чого її придбала фінансова компанія Fortress Investment Group.
  2. Новий керівник компанії Брюс Діксон заявив, що «більше не є економічно вигідним розповсюджувати цифровий контент так, як ми робили це раніше». Натомість Vice Media планує співпрацювати з відомими медіакомпаніями для розповсюдження цифрового контенту на їхніх платформах.
  3. Скорочення збігаються з подібними тенденціями в інших американських медіакомпаніях, таких як Channel 4, Los Angeles Times та Business Insider.
  4. Скорочення робочих місць торкнеться сотень співробітників Vice Media. Брюс Діксон також оголосив, що компанія все ще знаходиться на стадії продажу, і деталі угоди будуть оприлюднені найближчим часом.

Заснований у 1994 році Vice Media як маргінальний журнал Voice of Montreal, зараз працює у понад 30 країнах. Відомий своїм сміливим та актуальним контентом, орієнтованим на молодіжну аудиторію, включаючи друковані видання, заходи, музику, онлайн-медіа, телебачення та художні фільми. Проте, компанія вже кілька років поспіль не має значних прибутків.

Була надія, що Vice приверне увагу мільйонів молодих людей через соціальні медіаплатформи, такі як Facebook та Instagram. Однак доходи компанії вже кілька років залишаються незмінними, і їй також важко отримати прибуток. Плани Vice вийти на біржу шляхом злиття також провалилися.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий