Вивчай ШІ безкоштовно: онлайн-курси від Google, Стенфорду та інших

  • 2 июля, 14:54
  • 3856
  • 0

Перевіряй низку безкоштовних курсів, на які може потрапити кожен.

«До 2030 року штучний інтелект принесе у світову економіку $15,7 трлн. Я здивований, що більшість людей досі не знають, як ним користуватися. Але Google, MIT та інші випустили найкращі курси по ШІ безкоштовно!» – написав фулстак-розробник Аламін Хоссейн та запропонував низку безкоштовних курсів, на які може потрапити кожен.

  1. Ші для всіх - цей курс для початківців призначений для учнів без технічної освіти, які хочуть розібратися в термінології, застосуванні, стратегії та етичних аспектах штучного інтелекту у своїх організаціях.
  2. ChatGPT Prompt Engineering for Developers - ви дізнаєтеся, як використовувати мовну модель LLM для швидкого створення нових потужних програм.
  3. Stanford CS224N: NLP with Deep Learning - курс присвячений навчанню основних принципів та принципів функціонування алгоритмів штучного інтелекту (ШІ).
  4. CS50's Introduction to Artificial Intelligence with Python - навчіться використовувати машинне навчання в Python у цьому вступному курсі зі штучного інтелекту.
  5. Your Guide to Communicating with Artificial Intelligence - дізнайтеся, як використовувати ChatGPT та інші інструменти штучного інтелекту для досягнення своїх цілей за допомогою нашої безкоштовної навчальної програми з відкритим кодом, розробленої для всіх рівнів кваліфікації.
  6. Безкоштовні курси та посібники зі штучного інтелекту
  7. Спеціалізація Deep Learning - станьте експертом з машинного навчання. Опануйте основи навчання та ввійдіть у ШІ.
  8. Вивчайте штучний інтелект за допомогою онлайн-курсів і програм - штучний інтелект (AI) використовується для всього: від передбачення стратегії компанії до надання допомоги людям, які переживають кризу психічного здоров’я. Дізнайтеся, як навчитися цьому важливому інструменту за допомогою онлайн-курсів ШІ, які проводяться через edX.
  9. AI Fundamentals - дізнайтеся про навички ШІ, які шукають провідні компанії.

0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все