Вийшов перший музичний кліп, створений Sora від OpenAI 

  • 9 мая, 14:00
  • 1485
  • 0

ШІ-модель Sora від OpenAI допомогла режисеру Полу Трілло створити музичне відео для американського виконавця Washed Out (Ернест Грін). Це перший кліп, офіційно зроблений на замовлення з OpenAI, написав режисер у своїй сторінці в Х.

«Ідея з’явилася у мене майже десять років тому, але потім була закинута. Нарешті вдалося втілити її у життя», – написав Трілло.

Нова пісня інді-виконавця Washed Out «The Hardest Part» присвячена втраченому коханню. Трілло створив до неї чотирихвилинний кліп, у якому показуються моменти життя пари: від середньої школи до народження дитини.

У коментарях до свого допису в Х, режисер відповідав на питання підписників та розповів, що кліп створений з 55 окремих повністю згенерованих роликів, а потім змонтованих разом в Adobe Premiere. До речі компанія не так давно анонсувала введення штучного інтелекту у свій відеоредактор та показала, як можна було б використати Sora у їхньому редакторі, але не вказали, коли це стане можливим для користувачів.

В інтерв’ю для Los Angeles Times Трілло сказав, що відсутність бюджетного обмеження та необхідності подорожувати в різні місця, дозволило дослідити «різні, альтернативні варіанти розвитку подій у житті цієї пари».

Пол Трілло – один із небагатьох митців, які мають ранній доступ до Sora, яка поки що недоступна для всіх. Він також увійшов до невеликої групи креативників, яким OpenAI запропонувала створити якісь ролики за допомогою Sora та описати свій досвід.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий