X офіційно дозволила публікувати порноконтент

  • 6 июня, 10:35
  • 3783
  • 0

Платформа X додала пункти до своїх правил, офіційно дозволивши публікувати дорослий і відвертий контент на платформі. Користувачі тепер можуть «ділитися контентом для дорослих із зображенням оголеного тіла або сексуальної поведінки за умови його добровільного виробництва та поширення, якщо він належним чином позначений і не розміщений на видному місці».

  1. Нові правила також стосуються відео, фото або анімаційного контенту, створеного штучним інтелектом, наприклад, мультфільмів, хентай або аніме.
  2. За замовчуванням користувачі, які не досягли 18 років або не вказали дату свого народження, не можуть переглядати відверті матеріали.
  3. Нові правила також забороняють контент, який «пропагує експлуатацію, відсутність згоди, об’єктивізацію, сексуалізацію або шкоду неповнолітнім, а також непристойну поведінку».
  4. На думку компанії, відвертий контент дозволить людям брати участь у взаємодії та створенні контенту, який відображає їхні власні переконання, бажання та досвід, зокрема, пов’язаний із сексуальністю.

За даними TechCrunch, раніше платформа X прямо не забороняла порнографію, але нові правила можуть дозволити їй розвивати сервіси для такого контенту. Це схоже на створення конкурента OnlyFans для збільшення доходів.

Згідно з внутрішнім документом компанії, оприлюдненим Reuters у 2022 році, близько 13% дописів на платформі вже тоді містили матеріали для дорослих. Відтоді кількість такого контенту, вочевидь, зросла, особливо через поширення порноботів.

Хоча правила користування тепер офіційно дозволяють дорослий контент, боротьба з порушниками не буде легкою. У січні цього року платформу заполонили відверті зображення Тейлор Свіфт, створені штучним інтелектом, і зупинити їхнє поширення одразу не вдалося.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий