YouTube Music тестує оновлені профілі користувачів

  • 1 апреля, 14:14
  • 4174
  • 0

У порівнянні з основним сайтом, музичному сервісу YouTube Music бракує деяких соціальних функцій, таких як коментарі. Але Google, замість додавання нововведень, вирішив розширити функціональність існуючих можливостей. Виконавці мають свої сторінки профілів, і тепер користувачі також отримають свої власні. Google повідомив, що ця функціональність зараз тестується і найближчим часом має з’явитися для всіх користувачів YouTube Music.

Найшвидший спосіб отримати доступ – через бібліотеку в Інтернеті, перейти на вкладку «Списки» і клацнути на своє ім’я в створеній вами колекції. Ви перейдете на сторінку з простим дизайном. Тут є фотографія облікового запису Google, стандартне фонове зображення (з основного сайту YouTube) і кнопка «Поділитися» зі стандартними ярликами соціальних мереж та URL-адресою.

Нижче представлена галерея ваших публічних плейлистів. Як і будь-яку іншу колекцію в YouTube Music, ви можете зберегти її, натиснувши «Додати в бібліотеку». Наразі, коли ви знаходитесь в плейлисті іншого користувача, неможливо перейти в його повний профіль. Таким чином, посилання на ці сторінки повинні бути опубліковані вручну. Перевагою профілів користувачів є можливість швидко побачити, які плейлисти є загальнодоступними.


Теги: youtube music
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все