YouTube, посунься. TikTok тепер підтримує завантаження годинних відео

  • 20 мая, 11:46
  • 3781
  • 0

Багато авторів давно завантажують повні епізоди своїх шоу на YouTube, щоб залучити нових глядачів. Схоже, що TikTok незабаром стане ще одним майданчиком для таких творців.

TikTok тестує можливість користувачів завантажувати 60-хвилинні відео. Ця функція доступна для обмеженої групи користувачів на окремих ринках, і TikTok каже, що не має планів найближчим часом зробити цю функцію широко доступною, пише TechCrunch. Зміна знаменує собою ще більший відхід від оригінального формату TikTok, відомого насамперед як платформа для завантаження коротких відео.

У TikTok кажуть, що хоча творці можуть розбивати на кілька частин свої довгі ролики (наприклад, рецепти, уроки з макіяжу, навчальний контент, комедійні скетчі і т. д.), це не зовсім зручно для них. Збільшення ліміту має на меті дозволити творцям експериментувати з новими або розширеними форматами контенту з більшою гнучкістю.

Крім того, розширений часовий ліміт також може дозволити публікувати новий тип контенту на TikTok, наприклад, повні епізоди телешоу або серіалів. Торік такого кроку вдалися творці Killing It для просування свого шоу. Проте їм довелося розбити епізод на 5 частин.

Нагадаємо, коли його було запущено, TikTok дозволяв ділитися лише 15-секундними роликами. Цей ліміт поступово збільшували, перетворюючи платформу на аналог YouTube, який насамперед пристосований для довгоформатного контенту. На початку року платформа тестувала завантаження 30-хвилинних роликів


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий