З автографом Зеленського. Співзасновнику Ethereum зробили сюрприз на криптоконференції в Україні

  • 26 июня, 09:27
  • 3711
  • 0

Співзасновник криптовалютної платформи Ethereum Віталік Бутерін відвідав Incrypted Conference 2024. Під час заходу він отримав у подарунок унікальний предмет цифрового мистецтва з автографом президента України Володимира Зеленського.  

Поява Бутеріна на одній з найголовніших криптоподій року, організованій виданням Incrypted, стала цілковитою несподіванкою для спікерів та гостей заходу. Проте і його було чим здивувати. Окрім фірмового мерча Incrypted, організатори подарували йому видруковану версію NFT-кота UACatsDivision з автографом Володимира Зеленського. 

Бутерін своєю чергою залишив автограф на прапорі України та взяв участь в церемонії нагородження переможців хакатонів ETHKyiv та KUMEKATHON! Meetup.

Incrypted Conference 2024 стала частиною Ukrainian Blockchain Week 2024. Пов’язані з цією подією заходи відвідали сотні провідних  Web3-компаній, інноваторів, представників блокчейн-ком’юніті та світу цифрових активів. 

Бутерін в інтерв'ю для Incrypted відзначив внесок українських розробників в розвиток екосистеми проєкту та висловив їм свою підтримку. 

Генеральний директор  Incrypted Іван Павловський також наголосив на тому, що українське криптоком’юніті має значний потенціал, а найкращим доказом цього є визнання з боку співзасновника Ethereum. Він подякував Бутеріну за постійну підтримку України та те, що криптоентузіаст знайшов можливість, щоб відвідати конференцію.

Павловський зазначив, що завдяки цьому світ переконається в тому, що навіть за складних умов українці роблять все можливе для розвитку криптоіндустрії. В Incrypted  також підтвердили, що й надалі підтримуватимуть перспективні криптопроєкти та організовуватимуть галузеві івенти.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий