Замовляли казку на ніч? ChatGPT навчили читати свої відповіді вголос

  • 7 марта, 13:16
  • 3690
  • 0

У чат-боті зі штучним інтелектом від OpenAI з'явилася нова функція, яка дозволяє не тільки читати, але й прослуховувати відповіді ChatGPT.

Функція Read Aloud вже доступна у веб-версії ChatGPT та додатках для iOS та Android. Read Aloud можуть скористатися як власники підписки з доступом до великої мовної моделі GPT-4, так і безкоштовні чат-боти з GPT-3.5.


У мобільних програмах для її активації користувачі повинні натиснути і утримувати текст відповіді чат-бота, у меню вибрати пункт Read Aloud. Після активації функції чат-бот автоматично визначить мову відповіді та почне читати її текст. Керувати процесом читання (поставити на паузу, перемотати тощо) користувачі можуть за допомогою невеликого вікна, яке з'явиться у верхній частині екрана. У веб-версії для цього необхідно скористатися піктограмою динаміка під текстом відповіді.

Зараз Read Aloud підтримує 37 мов та вміє розмовляти п'ятьма голосами. Користувачі можуть налаштувати чат-бот так, щоб він завжди відповідав усно, а також вибрати голос, яким він спілкуватиметься.

У вересні 2023 року ChatGPT запустив функцію голосового чату, що дозволяє озвучувати, а не друкувати запити для чат-бота. У листопаді функцію, яка була доступна власникам підписки, розгорнули для всіх користувачів.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий