Замість Assistant. Google навчила чат-бот Gemini прокладати маршрути в Google Maps

  • 1 апреля, 09:00
  • 3686
  • 0

Чат-бот із штучним інтелектом Gemini навчився автоматично запускати навігацію в Google Maps, коли користувач запитує про маршрут.

Google розширила функціонал Gemini як цифрового помічника смартфонів. Тепер сервіс вміє відкривати запитаний користувачем маршрут Google Maps, пише GizChina.

У відповідь на запити «Навігація до [назва місця]» та «Відвези мене до [назва місця]" Gemini тепер надає короткий опис маршруту, в якому повідомляє про відстань до пункту призначення та час, що займається дорогою, а також спеціальну карту маршруту. Після натискання на неї відкривається програма Google Maps, де вже прокладено згаданий маршрут.

Незалежно від того, чи пересувається користувач у момент запиту пішки, машиною, велосипедом або іншим видом транспорту, використання Google Maps через Gemini забезпечує плавну навігацію без ручного втручання. Автоматичний запуск навігації в Google Maps значно спрощує процес для користувача і робить його зручнішим. Ця функція може бути корисною для водіїв і велосипедистів, оскільки економить час і зменшуючи відволікання від стеження за дорогою.

Як писав NV Техно, після оновлення програми Google Assistant наприкінці лютого на користувачів чекала несподівана зміна: цифрового помічника за умовчанням змінила нова програма зі штучним інтелектом Gemini. Тепер компанія продовжує удосконалювати свій чат-бот у полі цифрового помічника, додаючи нові функції.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий