Заснований українцями стартап Ability AI залучив $1,1 млн інвестицій. Pre-seed раунд очолив український SMRK VC

  • 26 июня, 09:27
  • 3680
  • 0

Ability AI, MarTech-стартап, що розробляє платформу з управління маркетингом за допомогою штучного інтелекту, залучив фінансування на $1,1 млн. Pre-seed раунд очолив український фонд SMRK VC за участю відомих технологічних підприємців та інвесторів.

  1. Серед них зокрема — Ентоні Венус, Кетрін Даль, Нік Білогорський, Андрій Аксельрод, Домінік Скьявоне, Віталій Лаптенок, Дебора МакГаргл, Джозеф Лемей і Кендалл Хоуп Такер.
  2. Також до фінансування приєднався український SID Venture Partners.
  3. Вартість компанії оцінюється у $10 млн.
  4. Інвестиції допоможуть стартапу розширити команду, оновити розробку продукту та запустити платформи для клієнтів у США та Європі

Що таке Ability AI

Ability AI допомагає автоматизувати багато завдань, пов’язаних із платним маркетингом, від розробки стратегії до аналітики. Це звільняє людину від рутинних завдань і дозволяє зосередитися на креативних аспектах роботи.

Як це працює

Ability AI використовує автономних агентів штучного інтелекту, які постійно проводять експерименти, щоб знайти найкращі комбінації аудиторій, повідомлень, каналів і рекламних матеріалів для підвищення рентабельності витрат на рекламу.

Платформа складається з вузькоспеціалізованих агентів, що відповідають за стратегію, контент, лендінги, закупівлю медіа, аналітику та загальне управління маркетингом. Кожен агент відповідає за свою сферу, але працюючи разом, вони можуть досягати складних цілей і пропонувати найкращі маркетингові рішення.

Основу UX-рішення складає зручний інтерфейс спілкування з агентами через чат або голосові команди, а також віджети з оновленням інформації в режимі реального часу.

Наразі продукт проходить закрите бета-тестування, одразу після його завершення Ability AI запровадить платні пакети, щоб отримати доступ до просунутих функцій. Але користувачі вже можуть зареєструватися, щоб отримати пріоритет у списку очікування. Спочатку система буде доступна лише для невеликої кількості компаній.

Команда Ability AI

Над запуском продукту працює технічна команда на чолі з Євгеном Виборовим, підприємець з досвідом запуску бізнесів, масштабування їх у США та створення систем штучного інтелекту. До Євгена приєднався Олексій Осипенко, його давній бізнес-партнер, який зараз є співзасновником і технічним директором Ability AI.

Компанія зареєстрована у Делавері, США, команда складається з досвідчених українських спеціалістів. Зараз Ability AI активно шукає нових фахівців з розробки та оперативного інжинірингу.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий