З Маском на проводі. X розгорнув аудіо- і відеодзвінки для користувачів Android

  • 3 февраля, 07:46
  • 3767
  • 0

X(Twitter) почав розгортати функцію аудіо- та відеодзвінків для користувачів Android. Клієнти з iOS отримали її ще 3 місяці тому.

Для отримання доступу до функції дзвінків власникам Android-пристроїв необхідно оновити програму.

«Аудіо- та відеодзвінки на X повільно розвертаються для користувачів Android! Оновіть програму і зателефонуйте матері», — повідомив розробник X Енріке Барраган.

Поки що незрозуміло, скільки часу знадобиться, щоб розгортання охопило всіх користувачів Android. Як пише The Verge, користувачі, які вже отримали оновлення, можуть у налаштуваннях вибрати кілька параметрів: увімкнути або вимкнути функцію дзвінків, визначити, хто може їм дзвонити. Відповідні параметри можна знайти в розділі «Повідомлення» блоку налаштувань «Конфіденційність та безпека».

Як і раніше, приймати дзвінки можуть будь-які користувачі платформи, але тільки передплатники X Premium можуть їх робити. X поки не роз'яснює, який із рівнів передплати потрібен для дзвінків і чи будуть вони доступні для власників базової X Premium за 3 долари США на місяць.

NV Техно писав, що у вересні стало відомо, що в рамках трансформації Twitter у Х, яку ініціював власник соцмережі Ілон Маск, у сервісі з'являться голосові та відеодзвінки, і ця функція буде платною. У жовтні користувачі X для iOS отримали доступ до нової функції.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий