Зростає нечуваними темпами. Замінник Twitter від Цукерберга приваблює 150 мільйонів користувачів у місяць

  • 26 апреля, 09:01
  • 1552
  • 0

Запущений кілька місяців тому програма Threads від Meta продовжує збільшувати аудиторію.

Конкурент Meta Twitter/X Threads розвивається стабільними темпами. Наразі соціальна мережа налічує понад 150 мільйонів активних користувачів щомісяця, що на 20 мільйонів більше, ніж було у лютому, повідомив Марк Цукерберг під час розмови про прибуток компанії за 1 квартал 2024 року, пише TechCrunch.


Після останнього квартального звіту про прибуток Threads, зокрема, зробила кроки для інтеграції з ActivityPub, децентралізованим протоколом, який працює у таких мережах, як Mastodon. У березні компанія дозволила користувачам зі США старше 18 років підключити свої облікові записи до Fediverse, щоб їх публікації відображалися на інших серверах.

Компанія також планує випустити свій API для широкого кола розробників до червня, що дозволить створювати досвід навколо соціальної мережі. Однак досі не зрозуміло, чи дозволить Threads розробникам створювати повноцінні сторонні клієнти.

Нагадаємо, мікроблогінговий сервіс від Meta Threads був запущений приблизно дев'ять місяців тому. На відміну від X (Twitter) Threads не пропонує простір для того, щоб ділитися новинами та обговорювати їх. За лічені дні соцмережа Threads Марка Цукерберга пробила позначку 100 мільйонів користувачів. Це сталося навіть швидше, ніж у випадку з ChatGPT. Після цього популярність соцмережі спала, але вона продовжує залучати користувачів та додавати нові функції.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи