Зручна фішка для водіїв. У навігаторі Карт Google будівлі стали об'ємними

  • 8 января, 14:56
  • 3754
  • 0

У Картах Google на Android та iOS став доступним 3D-режим. Коли він увімкнений, користувач під час навігації бачить будівлі об'ємними.

Карти Google вже давно підтримують відображення будівель у 3D. Але нещодавно з'явився новий режим навігації, в якому будівлі відображаються об'ємними.

Зараз новий режим працює лише у деяких користувачів у програмах Карт Google. Але навіть у тих, кому новий режим доступний, 3D-будинки в Google Maps не з'являються за замовчуванням. Як пише 9to5Google, для активації режиму необхідно перед переходом до навігації увімкнути 3D-перегляд. Крім цього, необхідно трохи збільшити масштаб.

Ще менше користувачів повідомило, що цей режим запрацював у додатку для дисплеїв автомобілів Android Auto. Відомо, що будівлі відображаються в 3D незалежно від того, чи пересувається користувач містом або поза населеним пунктом. Google поки що не розкрила деталі щодо запуску цього оновлення.

Минулого місяця, як писав NV Техно, в Android Auto з'явилася функція, яка дозволяє легко зберегти місце паркування в Google Картах. Позначення місця паркування відбувається через екран вбудованого монітора автомобіля.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий