10 000 дерев і 30 000 гривень на благодійність: у SoftServe минув місяць добрих справ

  • 4 ноября, 08:53
  • 4452
  • 0

Упродовж місяця волонтери SoftServe реалізували понад 10 благодійних ініціатив у семи містах України та за кордоном. А також акумулювали понад 30 000 гривень, які були спрямовані на зовнішні благодійні проекти.

Працівники SoftServe вже вдруге підтримали соціальний челендж, ініційований 1+1 медіа - #естафетадобра. Всеукраїнська акція корпоративного волонтерства поширилася за межі країни: цього року естафета пройшла усіма європейськими офісами SoftServe у Польщі та Болгарії.

За місяць волонтери у різних локаціях реалізували низку екологічних активностей, благодійних збірок та акцій волонтерської допомоги. Разом ми:

  1. Висадили близько 10 000 сіянців неподалік містечка Жовква на Львівщині спільно з Добро.Дій.

10 000 дерев і 30 000 гривень на благодійність: у SoftServe минув місяць добрих справ

Волонтери висаджують ліс неподалік містечка Жовква

  1. Висадили іменну алею компанії разом із Сад історій в Рівному. Відтак у парку Тараса Шевченка побільшало барбарисів, гібіскусів, сливок та верб.

10 000 дерев і 30 000 гривень на благодійність: у SoftServe минув місяць добрих справ

Облаштування іменної зеленої алеї у парку Рівного

  1. Організували предметні благодійні збірки та фандрейзингові кампанії з використанням наліпок для допомоги звірятам у Домівка Врятованих Тварин (Львів), Благодійна організація "Дім Сірка" (Івано-Франківськ), Центр стерилізації тварин (Чернівці), Фонд  "Ми за право на ЖИТТЯ!" (Дніпро), Порятунок тварин  Kotiki&Sobahki, Gruppapomoshchizhivotn, та Kotikdom_kharkiv (Харків), а також локальним притулкам для тварин у Польщі та Болгарії.
  2. Завітали до обласних геріатричних пансіонатів у Львові, Києві та Дніпрі з подарунками та цікавою розважальною програмою для їх мешканців, оскільки найбільше тут бракує спілкування та контакту з зовнішнім світом.

0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

IT Новости

Смотреть все