10 наукових і технологічних музеїв, які можна відвідати онлайн

  • 31 марта, 12:14
  • 25641
  • 0

Підбірка віртуальних турів по музеям в різних країнах від Interesting Engineering.

1. Національний музей природної історії в США

Національний музей природної історії розташований у Вашингтоні. Це один з найпопулярніших музеїв на планеті, і оглянути представлені в ньому експонати можна не тільки на власні очі, але і прямо з дому.

10 наукових і технологічних музеїв, які можна відвідати онлайн

Музей пропонує віртуальний 360-градусний тур, який починається музейною ротондою і проводить глядача через зали ссавців, динозаврів, комах і палеобіології. Великим плюсом подібних віртуальних турів є доступ до деяких вже завершених виставок.

2. Дослідницький центр Ленглі NASA

Знаменитий Дослідницький центр Ленглі агентства NASA знаходиться в Вірджинії. Тут же розташований Дослідницький центр Гленна, який пропонує захоплюючі віртуальні тури по своїх об'єктах. У цих турах можна подивитися на одні з найважливіших технологічних винаходів в історії людства.

10 наукових і технологічних музеїв, які можна відвідати онлайн

У Космічного центру NASA в Х'юстоні є додаток з віртуальними турами з елементами доповненої реальності, а також відео- та аудіогід з розповідями про дослідження космосу.

3. Національний музей ВПС США

Офіційний музей військово-повітряних сил США  - відмінний спосіб провести час для тих, хто цікавиться літаками.

10 наукових і технологічних музеїв, які можна відвідати онлайн

У центрі уваги - авіабаза Райт-Паттерсон в передмісті Дейтона, штат Огайо, в якій зібрана велика колекція бойових літаків і зброї. Тут можна побачити літаки президентів Франкліна Рузвельта, Гаррі Трумена, Дуайта Ейзенхауера, Джона Кеннеді і Річарда Ніксона, а також безліч списаної авіаційної техніки Другої світової війни, війни у В'єтнамі та інших воєн.

4. Музей історії науки в Оксфорді

Музей світового рівня при Оксфордському Університеті. Він пропонує видовищні тури по виставках і предметах, які належать до найбільших відкриттів в історії науки. Віртуальними турами цей британський музей займається з далекого 1995 року, тому підготовлені вони дуже якісно.

5. Музей Галілея

Музею Галілея в італійській Флоренції належить одна з найважливіших колекцій наукових інструментів в світі. Віртуальні тури - чи не найзручніший спосіб прогулятися по цьому місцю, оскільки фізично потрапити в музей досить непросто. Він займає невелику площу і тут особливо людно влітку.

10 наукових і технологічних музеїв, які можна відвідати онлайн

6. Національний музей комп'ютеризації в Блетчлі-парку

Віртуальний тур для любителів історії створення комп'ютерів. Британський  музей зберігає найбільшу в світі колекцію діючих комп'ютерів. Можна поринути в історію розвитку комп'ютерної техніки з 1940-х років до сьогоднішнього дня.

7. Музей науки в Бостоні

10 наукових і технологічних музеїв, які можна відвідати онлайн

Ще один науково-технологічний музей, який славиться своїми цифровими виставками, відеороликами та аудіогідами, а також пропонує відмінний віртуальний тур.

8. Музей природної історії в Лондоні

Музей зі світовою популярністю для любителів природознавства. Вражаючий віртуальний тур розроблений спільно з Google.

9. Музей природних наук в Бельгії

10 наукових і технологічних музеїв, які можна відвідати онлайн

Тут можна вивчити експонати динозаврів і безліч інших виставок і артефактів. Віртуальний тур, як і тур Музею природознавства в Лондоні, створений за участю Академії культури Google (Google Cultural Institute).

10. Німецький океанографічний музей

Музей знаходиться в місті Штральзунд. У ньому представлені морські та океанографічні виставки. Віртуальний тур також створений на платформі Google.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

IT Новости

Смотреть все