10 освітніх додатків, щоб провести самоізоляцію з користю

  • 28 апреля, 10:30
  • 4591
  • 0

Добірка безкоштовних додатків для віддаленого навчання, для тих, хто втомився від домашнього спорту, документалок та  серіалів.

Udemy

Понад 130 000 курсів з 2 000 сфер: від веб-розробки, офісних додатків, фінансів, бізнес-менеджменту і маркетингу до дизайну, іноземних мов, музики, фотографії, відеомонтажу та навіть фітнесу. Є платні і безкоштовні рівні.

10 освітніх додатків, щоб провести самоізоляцію з користю

MasterClass: Learn from the best

Відеокурси від 70+ світових зірок, знаменитостей і справжніх професіоналів своєї справи. Гордон Рамзі навчить вас готувати, Наталі Портман викладає уроки акторської майстерності, діджей Дедмаус - створення музики, а астрофізик і популяризатор науки Ніл Деграссі Тайсон буде прищеплювати наукове мислення. Можна підписатися відразу на всі курси або вибрати ті, що цікавлять.

TED Masterclass

Додаток не має нічого спільного з попереднім: творці TED Masterclass зосередилися виключно на ораторському мистецтві. У відеоуроках розібрані секрети і фішки кращих виступів TED і даються практичні поради про те, як скласти план мови, тренувати голос і заволодівати увагою публіки за допомогою комунікативних прийомів і принципів риторики. Доступ до базового рівня безкоштовний, за більш просунуті уроки доведеться заплатити.

10 освітніх додатків, щоб провести самоізоляцію з користю

Encode і SoloLearn

Два додатки для навчання програмуванню з масою безкоштовного (і платного теж) контенту. SoloLearn містить велику колекцію курсів з різних, навіть порівняно нових. Encode пропонує тільки JavaScript і Python, але в ньому більше можливостей повправлятися на більш складних етапах. У SoloLearn є веб-версія .

Skillshare

Популярна платформа з 25000 онлайн-уроками в різних творчих напрямках, таких як фотографія, дизайн, ілюстрація, анімація, а також веб-розробка, SMM, бухоблік і бізнес. Додаток працює за передплатою, але є безкоштовний пробний період на 2 місяці - його можна отримати на сайті Skillshare.

10 освітніх додатків, щоб провести самоізоляцію з користю

Brilliant

Brilliant схоже на Skillshare, але відрізняється більш інтерактивним підходом і вузьким колом тем: математика, інформатика і наука. Курси ставлять за мету не змусити користувача зубрити формули, а навчити вирішувати складні завдання шляхом логічних міркувань.

Duolingo

Топовий додаток для вивчення іноземних мов. У кожному уроці близько 2 десятків «живих» речень, в яких простіше запам'ятовувати особливості відмінювання слів і відмінки. На конкретних прикладах ви вчитеся правильно використовувати граматику без таблиць і підказок. Можна на практиці тренувати читання, розмовну і письмову мову, сприйняття мови на слух, і розширювати словниковий запас. Уроки побудовані в ігровій формі. На відміну від більшості інших додатків в цій добірці весь контент Duolingo безкоштовний.

10 освітніх додатків, щоб провести самоізоляцію з користю

Coursera

Coursera не обмежується мовами і пропонує понад 2 тисяч курсів в дуже багатьох сферах. Після проходження видаються сертифікати, можна навіть пройти програми бакалаврату або магістратури від більш ніж 140 вузів світу і отримати відповідний диплом. Можна вивчати штучний інтелект, нейромережі, комп'ютерні, гуманітарні, соціальні науки, брати курси по фотографії, особистісному розвитку, розробці додатків і не тільки.

Є невеликі курси, які обійдуться в дуже невелику суму, є курси побільше і подорожче. У деяких випадках, щоб потрапити на курс, потрібно подати заявку та отримати допуск.

Khan Academy

Khan Academy - проста платформа для дітей 4-18 років з уроками з шкільних предметів. Складність: немає української/російської версії. Програми безкоштовні.

10 освітніх додатків, щоб провести самоізоляцію з користю


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

IT Новости

Смотреть все