Arcane, Fallout, The Last of Us. Дев’ять серіалів за мотивами відеоігор

  • 23 апреля, 15:05
  • 1406
  • 0

10 квітня нарешті відбулася прем’єра серіалу, знятого за світом культової гри Fallout, на стримінговому сервісі Prime Video, а в Україні він став доступним уже 11 числа. Якщо ви встигли подивитися всі вісім серій і шукаєте, що дивитися далі, у добірці знайдете ще дев’ять серіалів, створених на основі популярних відеоігор.

Fallout

Рік виходу: 2024

Рейтинг IMDb: 8,6

Де дивитися: Amazon Prime Video.

Деталі: постапокаліптичний телесеріал, створений Женевою Робертсон-Дворет і Ґрехемом Ваґнером для сервісу Amazon Prime Video. Він ґрунтується на однойменній франшизі Black Isle Studios, яка зараз належить Bethesda Softworks.

Сюжет: у майбутньому постапокаліптичному Лос-Анджелесі, який постраждав від ядерної катастрофи, громадяни змушені жити в підземних бункерах, щоби захиститися від радіації, мутантів і бандитів.

The Last of Us

Рік виходу: 2023 рік

Рейтинг IMDb: 8,7

Де дивитися: HBO.

Деталі: американський постапокаліптичний драматичний телесеріал, створений Крейгом Мейзіном і Нілом Дракманном для HBO на основі франшизи відеоігор від Naughty Dog. Прем’єра відбулася 15 січня 2023 року. Він отримав схвалення від критиків та вісім нагород Primetime Emmy з 24 номінацій. На лінійних каналах і HBO Max прем’єру серіалу подивилися 4,7 мільйона глядачів у перший день. Прем’єра другого сезону запланована на 2025 рік.

Сюжет: після того як глобальна пандемія знищує цивілізацію, загартований уцілілий чоловік Джоел бере під опіку 14-річну дівчинку Еллі, яка, можливо, є останньою надією людства.

Halo

Рік виходу: 2022

Рейтинг IMDb: 7,3

Де дивитися: Paramount+

Деталі: американський військовий науково-фантастичний телесеріал, створений Showtime у співпраці з 343 Industries і Amblin Television для Paramount+. Базується на однойменній франшизі відеоігор. Прем’єра першого сезону Halo відбулася 24 березня 2022 року і тривала до 19 травня. Критики зустріли його переважно позитивними відгуками. Прем’єра другого сезону відбулася 8 лютого 2024 року.

Сюжет: коли галактика опинилася на межі знищення, головний командир Джон-117 веде свою команду спартанців проти інопланетної загрози, відомої як Пакт.

Arcane

Рік виходу: 2021

Рейтинг IMDb: 9,0

Де дивитися: Netflix

Деталі: анімований серіал, створений Крістіаном Лінке та Алексом Йі за мотивами відеогри League of Legends від Riot Games. Він швидко здобув популярність завдяки сюжету, анімації та глибині персонажів. Серіал отримав високі оцінки від критиків і глядачів. А в перший тиждень став шоу №1 за кількістю переглядів на Netflix у 52 країнах. Прем’єра другого сезону Arcane запланована на листопад 2024-го.

Сюжет: події розгортається в утопічному Пілтовері та пригнобленому підпіллі Зауна, історія розповідає про походження двох культових чемпіонів League Of Legends і про силу, яка розірве їх на шматки.

Cyberpunk: Edgerunners

Рік виходу: 2022

Рейтинг IMDb: 8,3

Де дивитися: Netflix

Деталі: це анімований японсько-польський мінісеріал серіал, створений за мотивами відеогри Cyberpunk 2077 від CD Projekt. Прем’єра відбулася на Netflix у вересні 2022 року і творці заявили, що не будуть продовжувати на другий сезон: Cyberpunk: Edgerunners планувався як окрема робота.

Сюжет: вуличний хлопець намагається вижити в місті майбутнього, одержимому технологіями та модифікацією тіла. Маючи все, що можна втратити, він вирішує залишитися в живих, ставши найманцем поза законом, також відомим як Кіберпанк.

Castlevania та Castlevania: Nocturne

Рік виходу: 2017 та 2023

Рейтинг IMDb: 8,3 та 7,4

Де дивитися: Netflix і Netflix.

Деталі: це американський анімаційний телесеріал у жанрі темного фентезі, створений і написаний Уорреном Еллісом для Netflix на основі однойменної японської серії відеоігор від Konami. За чотири роки вийшло чотири сезони.

Прем’єра наступного серіалу у світі Кастлеванії Castlevania: Nocturne відбулася на Netflix 28 вересня 2023 року, але він зосереджується на Ріхтері Бельмонті та Марії Ренар під час Французької революції.

Про сюжет Castlevania: мисливець на вампірів бореться за порятунок обложеного міста від армії потойбічних істот, контрольованих Дракулою.

Про сюжет Castlevania: Nocturne: під час Французької революції вундеркінд-мисливець на вампірів Ріхтер Бельмон бореться, щоб захистити спадщину своєї сім’ї та запобігти появі безжального, жадібного до влади вампіра.

Dota: Dragon’s Blood

Рік виходу: 2021

Рейтинг IMDb: 7,7

Де дивитися: Netflix

Деталі: це епічний фентезійний мультсеріал для дорослих, заснований відеогрі 2013 року від Valve на Dota 2. Його створили Studio Mir спільно з компанією Kaiju Boulevard. Прем’єра серіалу на Netflix відбулася 25 березня 2021 року і завершилася 11 серпня 2022 року.

Сюжет: після зустрічі з драконом і принцесою, яка виконує власну місію, Лицар Дракона виявляється втягнутим у події, масштаб яких він навіть не міг собі уявити.

Dragon’s Dogma

Дата виходу: 2020.

Рейтинг IMDb: 6,3

Де дивитися: Netflix

Деталі: це японський анімований серіал, випущений компанією Netflix у вересні 2020 року. Він є екранізацією однойменної відеогри, розробленої студією Capcom і випущеної у 2012 році.

Сюжет: Ітан вирішує перемогти Дракона, який забрав його серце, але з кожним демоном, з яким він бореться, він втрачає все більше людських рис.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

IT Новости

Смотреть все