Декілька корисних сервісів на основі штучного інтелекту

  • 12 июля, 09:25
  • 4497
  • 0

На сьогодні, завдяки штучному інтелекту, можна створювати зображення, запускати рекламні кампанії, писати тексти, програмувати і навіть створювати музику. Ось кілька корисних сервісів:

Сервіси для покращення та перекладу текстів:

Інструменти на основі штучного інтелекту здатні здійснювати переклад на рівні професійних перекладачів, а також покращувати тексти як справжні редактори. 

  1. DeepL

DeepL, відомий як "найточніший у світі перекладач", є сервісом машинного перекладу, який перевершує своїх конкурентів, таких як Google, Amazon і Microsoft. Цей інструмент пропонує переклад текстів, зображень і цілих файлів на 31 мову та постійно оновлюється для ще більш точного відтворення значення тексту, включаючи спеціалізований професійний жаргон.

  1. Wordtune

Завдяки використанню технології обробки природної мови (NLP), Wordtune дозволяє переписати будь-який документ, роблячи його більш зрозумілим та захопливим для читачів. Цей інструмент здатний переформулювати текст, якщо в ньому зустрічаються багато подібних слів або фраз, пропонувати альтернативи термінів і змінювати структуру речень. Wordtune працює з англомовними текстами і є відмінним ресурсом для тих, хто бажає писати на професійному рівні, наближеному до носіїв мови.

Останніми роками технологія генерування зображень зробила значний прогрес. Зараз штучний інтелект може конкурувати з художниками та ілюстраторами, оскільки він здатний створювати зображення з нуля на основі текстового опису або за оригіналом, виконувати часткове зображення, змінювати існуючі зображення та багато іншого.

  1. Deep Dream Generator

Це один з найвідоміших генераторів зображень на основі штучного інтелекту. Він пройшов навчання на мільйонах картинок і використовується переважно для створення зображень для веб-сайтів та ілюстрацій до статей. Цей інструмент дуже простий у використанні: достатньо завантажити зображення, на основі якого буде згенероване нове унікальне зображення. Також можна надати текстовий опис того, що ви хотіли б побачити на створеній картинці. Наприклад, я можна ввести фразу "сонячний ранок, веселий понеділок".

Сервіси для генерації коду:

На публічних репозиторіях штучний інтелект зумів самостійно вивчити процес написання коду. Кілька сервісів, які можуть допомогти кодити.

  1. Codex — це сервіс від компанії OpenAI, який перетворює звичайну мову в код. На базі Codex вже створено штучних інтелектуальних помічників для програмістів, які доповнюють код, наприклад, GitHub Copilot.
  2. Pigma — це сервіс, який може перетворювати дизайн, створений у програмі Figma, на код.
  3. CodeWhisperer — це штучний інтелектуальний помічник для програмістів від Amazon, який адаптується до стилю розробника і може генерувати більше десяти рядків коду за один раз.
  4. Kite та Tabnine — це штучно-інтелектуальні плагіни, які пропонують розробникам автоматично виводити наступні рядки коду.

Ще кілька цікавих сервісів, які варто зазначити:

  1. Reface — це український AI-застосунок, який досяг першого місця в американському AppStore і обійшов такі популярні платформи, як TikTok, Netflix та Amazon. Він дозволяє користувачам замінювати обличчя у відео або GIF-зображеннях за допомогою нейромережі, яка була навчена на мільйонах доступних зображень.
  2. Riffusion — це веб-сервіс, що використовує нейронну мережу для генерації музики на основі текстових підказок. Завдяки цьому спеціальному інструменту, користувачі можуть створювати різноманітні мелодії та комбінації звуків безпосередньо на веб-сайті сервісу. Наприклад, ви можете запросити Riffusion створити та записати "джаз з елементами літнього дощу".
  3. Elsa — це мобільний додаток, який використовує штучний інтелект і технологію розпізнавання мовлення для перевірки та виправлення англійської вимови. Цей сервіс здатен аналізувати вашу вимову та порівнювати її з носієм мови, надаючи зворотний зв'язок для поліпшення. Вбудований словник дозволяє шукати слова та практикувати їх вимову. Додаток також надає доступ до понад 1600 уроків з понад 40 тем, включаючи подорожі та розмови.

Теги: ai ші
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

IT Новости

Смотреть все