«До болю смішно» — користувачі поділилися які травми у них були через гаджети

  • 31 декабря, 08:01
  • 4645
  • 0

Проведене в США дослідження показало, що з моменту випуску першого iPhone у 2007 році число травм, пов’язаних з телефонами, різко зросло. Причини найрізноманітніші — від вибухів батареї до зіткнень зі стовпом. Читачі The Guardian розповіли про свої травми, отримані через гаджети.

«До болю смішно» — користувачі поділилися які травми у них були через гаджети

«Мій телефон полетів вниз, а я роздробив лікоть»

Рік тому я був у відрядженні в Ноттінгемі, і мені не сподобалося меню готелю, тому я вирішив поїсти в хорошому рибному ресторані неподалік. Не знаючи, як туди дістатися, я вирішив йти по картах Google. На жаль, я ввів не ту назву і йшов не тим шляхом. Крім того, він проходив по сумнівному району.

Через годину (а ресторан знаходився всього в десяти хвилинах від готелю) я зрозумів, що заблукав, і попрямував до трамвайної зупинки. Продовжуючи на ходу вивчати карту я перечепився об бордюр і впав. Телефон полетів вниз (і розбився), а я роздробив лікоть. У підсумку я, травмований, голодний і зі зламаним телефоном, був змушений відмовитися від своєї авантюри.

Роберт, 51 рік, режисер, Суїндон

«Я скотилася крутими сходами»

Одного разу вранці я дивилася на YouTube шоу, в якому Мадонна цілувала Брітні та Христину. В процесі я оступилася і скотилася крутими сходами, і тепер в холодну погоду у мене з’являється сильний біль в лікті, який я відтоді ласкаво називаю “лікоть Мадонни”. 

Гвен, 34 роки, юрист, Ліверпуль

«Я не професіонал, і “м’яч” був надміцним телефоном»

Я впустив свій старий iPhone, але замість того щоб дозволити йому долетіти до землі (він був в чохлі), я спробував пом’якшити падіння, піймавши його ногою. Я хотів відтворити рух професійного футболіста… Проблема в тому, що я не професіонал, і “м’яч” був надміцним телефоном. Весь наступний тиждень нога боліла, але, по крайній мері, екран телефону не розбився!

Ракін, 26 років, бухгалтер, Халл

«Я вивихнув кісточку безіменного пальця і зламав зап’ястя»

У березні 2017 року я відповів на телефонний дзвінок, і після завершення розмови телефон якимось чином вислизнув з руки. Я інстинктивно вирішив зловити його, і це вдалося. На жаль, при цьому я сильно вдарився рукою об стілець, на який впав телефон. У підсумку я вивихнув кісточку безіменного пальця і зламав зап’ястя. Ходити в гіпсі довелося шість тижнів. При цьому мій телефон був у повному порядку.

Самір Гелб, 25 років, стажист, Йоганнесбург

«Прокинувся на Різдво з величезним набряком та синцем під оком»

Коли я була підлітком, два моїх друга користувалися звичайними «цеглинами» Nokia, які були надміцні. Через цю невразливость друзі грали в гру, під час якої з великою швидкістю і силою запускали ці телефони по землі та намагалися набрати бали — щось на зразок пенальті.

Одного разу напередодні Різдва вони теж вирішили в неї пограти. Я сиділа на бордюрі та спостерігала за матчем, як раптом буквально з нізвідки з’явилась Nokia 3310, що летіла зі швидкістю світла, і вдарила мене прямо по вилиці. В той момент, хоч мені й було боляче, але все ж було ще й весело. Що було менш весело, так це прокинутися в Різдво з величезним набряком та синцем під оком і пояснювати сім’ї, що сталося.

Джіні, 24 роки, SMM-менеджер, Брістоль

«Я майже зламав ноги, оступившись зі стіни»

Я розмовляв мобільним телефоном, прогулюючись по хвилевідбійній стіні на набережній в Портленді. Раптово я опинився в повітрі, оступившись з неї. Оскільки це було несподівано, я приземлився на прямих ногах на гальковий пляж і злякався, що зламав їх. Врешті-решт мені вдалося сором’язливо забратися назад в паб, де були мої друзі, і пояснити, що сталося. На щастя, я не отримав ніяких серйозних травм.

Анонім, 62 роки

«Я просто вилила киплячу воду на себе»

На першому році навчання в університеті я виявила, наскільки погано справляюся з повсякденними завданнями. Одного разу я варила яйця на обід і була дуже задоволена собою, бо нарешті зрозуміла, скільки потрібно чекати, щоб отримати ідеальний рідкий жовток. Моя помилка полягала в тому, що водночас я розмовляла телефоном, тримаючи його між плечем і щокою.

Я так захопилася хвастощами з приводу варіння яєць, що забула зняти їх з вогню, зрозуміла це і кинулася виливати воду з каструлі. Але … Я все ще намагалася утримати телефон, тому просто вилила киплячу воду на себе. У мене досі видно шрами після того випадку, і більше я не ділю увагу між телефоном і варінням яєць.

Жасмин, 21 рік, студентка

А які травми ви отримували через користування гаджетами?

Джерело перекладу: imena.ua


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

IT Новости

Смотреть все