Довгоочікуване DLC до Elden Ring та Destiny 2: The Final Shape. 9 ігор і доповнень червня для ПК і консолей

  • 31 мая, 08:26
  • 4026
  • 0

Цьогорічний червень зможе потішити іграми під різноманітні вимоги та вподобання. Без сумніву, найбільш довгоочікуваним тайтлом місяця стане перше повноцінне DLC до Elden Ring — Shadow of the Erdtree. Також нове велике доповнення чекає на Destiny 2, а для поціновувачів абсурду знайдуться «Клоуни-вбивці з космосу». Схвалена гравцями новинка травня V Rising буде доступною для PS5, а британська студія випускає новий психологічний горрор Still Wakes the Deep.

Elden Ring: Shadow of the Erdtree

21 червня (PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, ПК)

Уже 21 червня вийде перше й дуже довгоочікуване DLC до Elden Ring — Shadow of the Erdtree. Сама гра від японської студії FromSoftware (трилогія Dark Souls) вийшла 25 лютого 2022 року. Керував розробкою Хідетака Міядзакі, який раніше працював над Dark Souls, Demon’s Souls, Bloodborne та Sekiro. Автор циклу романів «Пісня льоду та полум’я» Джордж Мартін виступив консультантом і співавтором сценарію.

Гра набула надзвичайної популярності, не лише за прописаний всесвіт і пророблений геймплей, але й через складність її проходження. Elden Ring стала грою року за версією The Game Awards 2022 та Golden Joystick Awards.

У доповненні вам доведеться вирушити в землі тіней і протистояти новим босам з новими можливостями та зброєю. Ви йтимете шляхами Мікелли та досліджуватимете темний бік історії Elden Ring.

Destiny 2: The Final Shape

4 червня (PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, ПК)

Ще одне велике доповнення червня – The Final Shape для науково-фантастичного шутера Destiny 2. Оригінальна гра вийшла у 2017 році та була номінована на різні нагороди, зокрема на The Game Awards 2017 та Game Critics Awards. The Final Shape – це восьме розширення Destiny 2.

Події The Final Shape розгортатимуться навколо Захисника гравця, який шукає головного лиходія франшизи, Свідка, який зник через портал, створений ним наприкінці доповнення 2023 року — Lightfall. Гравець і Захисник мають зупинити Свідка й закінчити війну між Світлом і Темрявою. Доповнення додасть до гри нові здібності та підклас, місії, локації, спорядження та зброю.

Killer Klowns from Outer Space: The Game

4 червня (PS5, Xbox Series X|S, ПК)

Червень також має потішити нас абсурдним горрором Killer Klowns from Outer Space: The Game, натхненному популярним і, у певному сенсі, іконічним фільмом 1988 року «Клоуни-вбивці з космосу». Попри можливі очікування, гратимете ви не за оборонців Землі, а за тих самих клоунів-вбивць, які мають захопити містечко Кресцент Коув, а слідом за ним — і всю планету.

Killer Klowns from Outer Space: The Game — це мультиплейрена гра, де мають об’єднатися троє гравців. Кожен клоун має свої суперздібності та можливості, а головними «антагоністами» стануть семеро сміливців, які намагатимуться захистити місто від вашої навали.

Розробники гри: американські студії IllFonic (Friday the 13th: The Game) та Teravision Games (Captain ToonHead vs the Punks from Outer Space).

Star Wars Hunters

4 червня (iOS, Android, Switch)

Ще одна новинка червня — для тих, хто любить пограти на смартфоні чи має Nintendo Switch. Star Wars Hunters — аренний шутер за всесвітом «Зоряних воєн» від американського розробника Zynga. Star Wars Hunters розгортається між Епізоду VI та Епізоду VII. Тут буде обширний вибір персонажів франшизи, зокрема мисливці за головами, повстанці, імперські штурмовики, вукі, ситхи, ну і, звісно, джедаї.

V Rising

11 червня (PS5)

Травнева новинка V Rising вже 11 червня стане доступною для користувачів PS5. V Rising — новий action-survival від шведської студії Stunlock Studios. Уперше її анонсували у 2021 році, а 17 травня 2022 року гра вийшла в дочасному доступі. Нині гра має дуже схвальні відгуки на Steam та оцінку 9 на IGN.

Події V Rising розгортаються у відкритому світі. Ви граєте за вампіра, який тільки-но пробудився, тож тепер вам треба облаштовувати його життя. Зокрема будувати власний замок, шукаючи необхідні матеріали. Для цього доведеться битися з босами. Однак не тільки це ускладнює існування персонажа: як і кожному вампіру, йому доведеться шукати й пити кров ворожих ніпів, остерігатися сонця та часнику.

#Blud

18 червня (PS4, Xbox One, Switch, ПК)

Ще одна вампірська історія — #Blud від американської студії Exit 73 Studios. Події бойовика відбуваються під час вампірського апокаліпсиса, анімація натхненна мультикам 90-х. Ви гратимете за першокурсницю, яка в перервах між тренуваннями з хокею на траві вимушена рятувати друзі від вампірів за допомогою цієї ж ключки.

«Вбивство нежиті — це черговий день у середній школі для Becky Brewster, новенької в місті та останньої в стародавній лінії мисливців на вампірів-чарівників. Викорінюйте демонічні навали через соціальні мережі міста та робіть селфі з демонічними силами, щоби проаналізувати їхні слабкості… Опануйте навички вбивств за допомогою веселих персонажів і покажіть вампірам, що не слід зв’язуватися зі школою», — звучить опис гри.

Still Wakes the Deep

18 червня (ПК, PS5, Xbox Series X/S)

Still Wakes the Deep — новий survival-горрор від британської студії The Chinese Room (мод Korsakovia для Half-Life 2, Amnesia: A Machine for Pigs). Під час створення гри розробники надихалися старими фільмами: «Вечірка Ебігейл», «Не дивися зараз», «Дитина Розмарі» та «Пригоди Посейдона». Усе це допомагало створити сіру й тривожну атмосферу Шотландії.

Події Still Wakes the Deep відбуваються в грудні 1975 року на нафтовій платформі Beira D у Північному морі. Ви гратимете за електрика із Глазго на ім’я Кез Маклірі, який повинен втекти з платформи після катастрофи, виживаючи в суворих погодних умовах та ухиляючись таємничої істоти. У грі немає бойовки, тож усі сили підуть на стелс, розгадування загадок і пошук шляхів на свободу.

SPYÃхANYA: Operation Memories

28 червня (PS5, PS4, Switch)

SPYÃхANYA: Operation Memories — нова пригодницька гра від японської студії GrooveBoxJapan, натхненна аніме та мангою. Нам запропонують 15 різних мініігор, поєднаних основним сюжетом. Гравці поринуть у світ Ані Форгер, школярки, якій доручено створити фотощоденник спогадів. Ви супроводжуватимете Аню в школі та на вихідних та фіксуватиме основні події. Водночас є можливості стилізувати героїню та її друзів.

Luigi’s Mansion 2 HD

27 червня (Switch)

Luigi’s Mansion 2 HD — оновлений варіант гри 2013 року Luigi’s Mansion: Dark Moon, яка стала третьою грою в серії про Маріо. Головна роль тут віддана молодшому брату Маріо, сантехніку Луїджі. Історія розповідає про те, як Луїджі досліджує серію особняків у Долині Евершейд, ловлячи привидів за допомогою спеціального пилососа, винайденого професором Е. Гаддом. Для відновлення миру в Долині Луїджі повинен зібрати шматки Темного Місяця та відбити головного антагоніста короля Бу.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

IT Новости

Смотреть все