Galaxy Ring, Fold6 та Flip6, інтеграція Gemini від Google – що Samsung презентувала на Galaxy Unpacked

  • 11 июля, 09:00
  • 4041
  • 0

10 липня, у Парижі відбулася презентація новинок від Samsung Galaxy Unpacked. Нарешті, компанія не просто показала свій розумний перстень Galaxy Ring, а й озвучила дати передзамовлення та релізу. На презентації розповідали про нові складені телефони серії Fold і Flip, навушники Buds3 та Buds3 Pro, годинники Watch 7 та Watch Ultra і ШІ, звісно ж. Детальніше про це читайте далі.

Galaxy Ring

Galaxy Ring – це новий продукт від Samsung. Вперше його мигцем показали цьогоріч у січні під час минулого Galaxy Unpacked, потім дали ознайомитися з прототипом, а зараз нарешті повідомили про реліз та ціну (але поки не ясно, коли він з’явиться саме в Україні).

Розумний перстень стане частиною екосистеми Samsung Health та допоможе відстежувати здоров’я. Наприклад сон, рух під час сну, частоту серцевих скорочень, дихання та менструальний цикл – у персні є акселерометр, датчик пульсу та вимірювання температури шкіри. Загальний показник енергії відстежуватиме стан та даватиме поради.

Із цікавого, у Galaxy Ring додали функцію дистанційного затвора для камер смартфонів Samsung. 

Перстень доступний у трьох кольорах: чорний, сріблястий або золотистий. Він зроблений з титану та в залежності від розміру важить від 2,3 до 3 грамів. Батарея може тримати до семи днів. Коштує він $400. У США вже розпочалися попередні замовлення, а продаватимуть 24 липня.

Galaxy Fold6 і Galaxy Flip6

У своєму пресрелізі Samsung каже, що це найтонші та найлегші складні моделі у своїх лінійках – але водночас міцні. 

Шарнір Dual Rail на рейках додатково підтримується посиленою складаною кромкою, яка краще розподіляє ударну силу. Нову серію вдосконалили покриттям Armor Aluminum та склом Corning Gorilla Glass Victus 2.

Смартфони працюють на чипсеті Snapdragon 8 Gen 3, процесор оптимізували для роботи з ШІ. Що стосується охолодження, Z Fold 6 має більшу парову камеру за свого попередника. А Z Flip 6 – перший у своїй серії, що взагалі її має.

Дисплеї цього року такі: Fold6 має 7,6-дюймовий екран з яскравістю до 2600 ніт, що може бути приємним для геймерів. А Flip6 – 6,7-дюймовий.

З цікавого, новий Flip має 50-мегапіксельну ширококутну та 12-мегапіксельну надширококутну камери для чіткішої зйомки. 

50-мегапіксельний сенсор підтримує 2-кратний оптичний зум для зйомки фотографій без шуму. Є функція нічної зйомки Nightography з підтримкою HDR.

Galaxy Fold6 доступний у сріблясто-сірому, рожевому і темно-синьому кольорах. Ціна стартує від 79 999 грн. Galaxy Flip6 доступний у сріблясто-сірому, жовтому, блакитному і м’ятному кольорах. Ціна стартує від 49 999 грн.

Штучний інтелект та інтеграція Gemini

Звісно ж, без нього не обійшлося. У січні цьогоріч Samsung і Google Cloud оголосили про нове багаторічне партнерство, щоб інтегрувати ШІ у смартфони корейської компанії, починаючи з Samsung Galaxy S24.

Тепер ШІ-модель від Google Gemini інтегрували у нову серію Fold6, що, зокрема, допоможе організувати маршрут подорожі, отримати інформацію про квитки чи готель тощо. 

Штучний інтелект допомагатиме перекладати PDF-файли, генерувати текст прямо у Samsung Keyboard, редагувати та робити фотографії тощо.

Flip6 також не залишився без ШІ-новинок. Є можливість відповідати на повідомлення згенерованими відповідями. ШІ також додали у можливість робити та редагувати світлини.

У компанії кажуть, що смартфони захищенні багаторівневої платформи безпеки Samsung Knox. Користувач може сам обрати чи дозволяти своїм даним покращувати роботу ШІ.

Galaxy Buds 3 і Buds 3 Pro

Схоже, що Samsung відмовляється від старого дизайну навушників та додає «ніжку». Кажуть, що так вони зручніше фіксуватимуться у вусі. У навушники додали функцію ШІ-перекладача, що має полегшити навчання чи прослуховування лекцій іноземною мовою. 

Можна давати голосові команди, щоб відтворити музику чи паузу. Мікрофони серії Buds3 аналізують вхідний та вихідний звук, щоб покращити його якість та шумозаглушення за допомогою адаптивного еквалайзера та адаптивного шумозаглушення.

Із важливого, під час прослуховування музики Buds3 Pro зможуть автоматично аналізувати шум та виділяти чийсь голос або сирену.

Galaxy Buds3 та Buds3 Pro розроблені у двох варіантах дизайну – сріблястому та білому. Ціна стартує від 6 899 грн або від $180 до $250.

Galaxy Watch 7 і Galaxy Watch Ultra

Журналісти пишуть, що нові смартгодинники доволі сильно нагадують годинники від Apple. Ultra працює на Wear OS 5. Працює на широкому діапазоні висот, від 500 метрів нижче рівня моря до 9 000 метрів над рівнем моря. 

Він водонепроникний на глибині до 100 метрів і має титанову раму. Має працювати до 100 годин у режимі енергозбереження та 48 годин, якщо увімкнути режим енергозбереження при фізичних навантаженнях.

Екран має пікову яскравість 3 000 ніт, тож його має бути видно в дуже сонячних умовах, а також є нічний режим. Доступний у розмірі 47 мм і коштує 650 доларів. 

Galaxy Watch 7 – простіший. Це перша модель з 3-нм процесором, який, за словами Samsung, може забезпечити втричі вищу продуктивність процесора і на 30% кращу енергоефективність. 

Він має двочастотну систему GPS для підвищення точності визначення місцезнаходження, оновлення системи відстеження стану здоров’я та можливість керувати пристроєм за допомогою подвійного стискання пальців. Доступний у розмірах 40 мм та 44 мм. Ціна починається від 300 доларів.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

IT Новости

Смотреть все