Genesis став партнером олімпіади з програмування ICPC

  • 6 ноября, 13:08
  • 4767
  • 0

Освітні ініціативи піднімають підготовку українських студентів на новий рівень. Саме тому компанія започаткувала Genesis IT School та конкурс ідей Marketing Case.

Щороку Genesis вкладає багато зусиль в розвиток освіти в Україні: інвестуємо кошти в інфраструктуру навчальних закладів, проводить воркшопи, бере участь у ярмарках вакансій. Компанія будує стосунки з викладачами, підтримуємо молодіжні ініціативи та спілкуємося зі студентами онлайн.

Цього року вони вирішили ще більше розширити свою освітню діяльність. Тому Genesis приєднався до олімпіадного руху і став партнером командного змагання ICPC. У шкільні роки засновники Genesis Володимир Многолєтній і Василь Ульянов ставали переможцями олімпіад з програмування, фізики та математики, тому з особистого досвіду розуміють рівень підготовки і знань «олімпіадників».

Genesis став партнером олімпіади з програмування ICPC

International Collegiate Programming Contest — найбільша студентська командна олімпіада з програмування. Щороку в ній беруть участь понад 50 тисяч студентів більш ніж з 100 країн. Команди з трьох осіб, які представляють свій університет, разом працюють над вирішенням алгоритмічних задач, сприяючи співпраці, творчості, новаторству та здатності працювати під тиском.

Олімпіада проходить у кілька етапів. Регіональні змагання відбулися у вересні в стінах Національного університету біоресурсів і природокористування України. Півфінал світу проходив у жовтні одночасно у Вінницькому національному технічному університеті та в Інституті Бухареста.

Genesis став партнером олімпіади з програмування ICPC

Змагання триває впродовж п’яти годин. Команда отримує один комп’ютер та від восьми до дванадцяти завдань, які можна вирішувати різними мовами програмування. За кожне правильне рішення учасники отримують кульку різних кольорів — це дає можливість спостерігати за прогресом учасників в реальному часі.

Вітаємо з перемогою команду Харківського національного університету радіоелектроніки «KhNURE_NRG». Хлопці виграли головний кубок та представлятимуть Україну на всесвітньому фіналі наступного року. 


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

IT Новости

Смотреть все