God of War Ragnarök на ПК та новий трейлер Until Dawn. Що показала Sony на травневій State of Play

  • 10 июня, 12:02
  • 4133
  • 0

Sony провела третій цьогорічний State of Play — презентацію новинок і трейлерів для PlayStation. Зокрема анонсували, що God of War Ragnarök вийде на ПК уже цього вересня, показали новий трейлер Until Dawn, нову гру Astro Bot та озвучили дату виходу ремейку Silent Hill 2.

God of War Ragnarok вийде на ПК 19 вересня

Ще один ексклюзив PlayStation виходить на ПК уже 19 вересня. God of War Ragnarok випустили у 2022 році, версія для ПК включатиме DLC Valhalla. Гра отримала дуже високі оцінки від критиків та гравців, отримала нагороду «Гра року» на церемонії Titanium Awards і була номінантом на цю ж нагороду на церемонії The Game Awards 2022, де перемогла в категоріях «Найкращий сюжет», «Найкращий екшн/пригодницький жанр» та «Інновації в доступності».

Нова Astro Bot також вийде цього вересня

Японська Team Asobi працює над новою частиною Astro Bot, яка має вийти вже 6 червня. Обіцяють, що ми зможемо досліджувати шість галактик і понад 80 рівнів, щоби зібрати докупи команду Астро.

Дата випуску та перший ігровий трейлер Concord

Уперше показали геймплей, розкрили всесвіт та кількох персонажів майбутнього багатокористувацького шутера Concord. Він вийде на PS5 та ПК уже 23 серпня. Бета-версія має бути доступною вже в липні.

Новий трейлер Until Dawn

Until Dawn має вийти доя ПК та PS5 вже цієї осені. Це оновлена версія інтерактивного survival-горору, розповідає про групу молодих людей, які зібралися вночі на засніженій горі на вечірку. Рік тому в тому ж місці зникли двоє дівчат і тепер незнайомець починає полювання на гостей. Вони повинні протриматися до світанку, коли прибуде допомога, і між тим з’ясувати що насправді відбувається на горі.

Ремейк Silent Hill 2 вийде 8 жовтня

Дата виходу Silent Hill 2 Remake нарешті відома – 8 жовтня для ПК та PS5. Крім того, показали новий трейлер, який краще розкриває механіки та навіть одного з босів – Abstract Daddy.

Новий трейлер та монстри Monster Hunter Wilds

Monster Hunter Wilds – майбутній RPG-екшн, який уперше анонсували на Game Awards 2023. Гра вийде вже у 2025 році. Це продовження серії Monster Hunter, перша частина якої вийшла у 2024 році. Згодом Sony розповіла більше про ігрову механіку, а також показала перших монстрів, із якими доведеться зіткнутися в диких умовах.

Dynasty Warriors Origins вийде у 2025 році

У наступному році повертається серія Dynasty Warriors від японської студії Omega Force. Нам обіцяють наймасштабніші бої серії, а також нового персонажа.

Новий трейлер Infinity Nikki

Infinity Nikki — рольова гра із відкритим світом. Керівник проєкту – Кентаро Томінага, який раніше працював над The Legend of Zelda на різних посадах. Infinity Nikk вийде в бета-тестуванні вже в третьому кварталі цього року.

Where Winds Meet вийде на PS5

Where Winds Meet – епічна пригодницька рольова гра з відкритим світом, події якої відбуваються в стародавньому Китаї. У 2023 році вона була анонсована ексклюзивно для ПК, однак тепер її можна очікувати і для консолей PS. Коли саме відбудеться реліз поки не відомо.

Безкоштовна RPG Ballad of Antara

Студія TipsWorks від Infoldgames анонсувала Ballad of Antara, безкоштовне темне фентезійне RPG, яке вийде на PlayStation 5 у 2025 році.

Behemoth

Behemoth – новий проєкт від Skydance Games у VR, продовження The Walking Dead: Saints and Sinners. Це пригодницький бойовик, який виде для PS VR2 вже цієї осені.

Alien: Rogue Incrusion – перший геймплей трейлер

Нова гра у всесвіті Alien буде у VR та вийде вже наприкінці цього року. Горрор Alien: Rogue Incursion побудований на Unreal Engine 5 та отримав абсолютно нову сюжетну лінію, принаймні, так вказують розробники.

Marvel Rivals вийде вийде для PS5

Супергеройський PvP-шутер уже в липні отримає закрите бета-тестування. Дата виходу гри досі невідома, однак, показали новий трейлер.

Path of Exile 2 вийде в дочасному доступі цього року

Path of Exile 2 — це безкоштовна RPG від Grinding Gear Games. Вона з’явиться на PlayStation 5 у дочасному доступі вже у 2024 році.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

IT Новости

Смотреть все