Кращі стартапи тижня за версією Product Hunt: льодяники з коноплею, конструктор угод та чай з кавою

  • 27 сентября, 16:16
  • 4336
  • 0

Кращими стартапами тижня за версією Product Hunt стали льодяники з коноплею, конструктор угод та чай з кавою. А також аналізатор сну (портативний полісомнограф), розширення для SEO-аналітики сайтів і штучний інтелект, який читає політику конфіденційності.

Dreem 2 створив полісомнограф в формі маленької хайтек-пов'язки на лоб

Кращі стартапи тижня за версією Product Hunt: льодяники з коноплею, конструктор угод та чай з кавою

Стандартний полісомнограф виглядає, як сотня електродів, прикріплених до вашої голови, ну і ще десяток лікарів навколо. Зручно, доступно і засинати дуже комфортно.

Тому відмінними рисами Dreem2 є його компактність і простота у використанні (він не вимагає особливих навичок чи участі лікарів). Така пов'язка збирає інформацію за допомогою семи сенсорів і передає статистику про якість сну в синхронізований додаток на телефоні.

Стартап зібрав 150 голосів на Product Hunt.

Serpstat Website SEO Checker - SEO-аналізатор сайтів в формі розширення для браузера Chrome

Відкривши URL-адресу, користувач може отримати загальну аналітику сайту в інтерфейсі розширення, включаючи аналіз текстів, мета-тегів, заголовків, зображень, відеофайлів, оптимізацію сайту, рейтинг ключових слів за кількістю кліків на них і аналітику по домену (термін існування, до якої дати оплачений, трафік, локація, загальна кількість використовуваних слів, індексування в пошукових системах).

Стартап увійшов до п'ятірки кращих продуктів дня на Product Hunt.

Стартап Bookcademy переробляє книги в повноцінні курси

Кращі стартапи тижня за версією Product Hunt: льодяники з коноплею, конструктор угод та чай з кавою

Якщо раніше ви просто читали професійну літературу, присвячену маркетингу, веб-розробці і т.д, зараз Bookсademy переробив ці ж книги в повний навчальний курс із завданнями, вправами і тестами після модулів.

Стартап став продуктом дня на Product Hunt.

Конструктор для написання правил і умов користування продуктом інтелектуальної власності Terms & Conditions Generator

У конструкторі є поділ на основні блоки (наприклад, API і оплата). У кожному такому блоці списку вибіркових категорій відповідає текстовий блок, наприклад: "виберіть спосіб авторизації" в відповідному розділі, і сервіс додасть необхідний текст в правила користування.

Всі тексти написані юристами і оновлюються відповідно до міжнародного законодавства і законодавства окремої країни.

Стартап зібрав захмарні 1450 голосів на Product Hunt!

Цукерки з коноплею для сну

Кращі стартапи тижня за версією Product Hunt: льодяники з коноплею, конструктор угод та чай з кавою

А чому ні? Розроблені вченими цукерки CBD Sleep Gummies від Casper зі смаком ожини, що містять 1 мг мелатоніну і 25 мг CBD, іншими словами каннабідіола, вводять людину в стан розслаблення, цим же допомагаючи заснути.

Про використання каннабідіола в медицині все ще тривають активні дискусії, але ніяких психоактивних властивостей препарат не має.

А що буде, якщо змішати зелений чай і каву 

Стартап Alpha Wave вирішив додати в каву (арабіку) L-тіанін. Кофеїн в суміші з L-тіаніном дає сильніший і тривалий ефект, нейтралізують ефект занепаду енергії після проходження пари годин від вживання кави.

L-тіанін отримують з чайного листя. Препарат знижує емоційну й нервову напругу, підтримує ясність розуму, але у нього відсутній седативний (снодійний) ефект.

Актуально, якщо ваш типовий робочий день: випив кави → пару годин енергійно попрацював → настав стан дикої втоми → кави. І так до кінця дня.

Guard, штучний інтелект, що аналізує політику конфіденційності на предмет загроз

Скажіть, хоч хтось читає політику конфіденційності? А треба б. Наприклад, Guard підказує, що Tinder має доступ до вашого чату і може поширювати конфіденційну інформацію.

Стартап зібрав 291 голосів на Product Hunt.


Теги: стартап
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

IT Новости

Смотреть все