Кращі стартапи тижня за версією Product Hunt: маркетплейс стартапів, банк для емігратнів та інші

  • 4 февраля, 16:59
  • 4179
  • 0

Кращі стартапи тижня за версією Product Hunt - це маркетплейс стартапів, сервіс для контролю за особистими даними в інтернеті. А також банк для емігрантів, кишеньковий принтер для друку тимчасових тату, кешбек для фрілансерів у вигляді медичної страховки і автогенератор відеокреативу для інтернет-магазинів.

Krisp: АІ прибирає фоновий шум із дзвінків

Krisp: АІ прибирає фоновий шум із дзвінків

Додаток дозволяє телефонувати своїй командою або вести переговори в будь-якому місці - нейромережа Krisp прибирає всі звуки, крім вашого голосу, в реальному часі. Користувачам більше не потрібно шукати тихе місце, щоб зателефонувати.

Інвестиції: $ 3,5 млн за весь час.

Бізнес-модель: підписка за $ 5 в місяць.

Vidyou: сервіс автоматично створює і публікує відеорекламу для інтернет-магазинів

Vidyou: сервіс автоматично створює і публікує відеорекламу для інтернет-магазинів

Алгоритми стартапу в реальному часі аналізують оновлення в інтернет-магазині клієнта, автоматично створюють і публікують різну відеорекламу під вимоги Facebook, Instagram і YouTube. Стартап економить гроші малого і середнього бізнесу, частково автоматизуючи роботу маркетингового відділу.

Бізнес модель: місячна підписка, від $75 за 100 відео до $800 за 10 тисяч відео.

Avenify: платформа для інвестування в людей

Avenify: платформа для інвестування в людей

Інвесторам пропонується вкласти свої гроші в перспективних студентів, відібраних командою проекту. Через 3 місяці після випуску вони починають повертати вкладення у вигляді відсотків від своєї зарплати.

Студентам це вигідніше, ніж брати кредит на освіту, а інвесторам, крім social impact, обіцяється ROI близький до 113%, на 6% вище банківського депозиту.

PR Requests: майданчик, що сполучає журналістів і експертів

PR Requests: майданчик, що сполучає журналістів і експертів

В процесі написання статті журналісти зазвичай посилаються на експертну, авторитетну думку. Таку ситуацію, коли до статті потрібно додати інтерв'ю або цитату, вирішив використовувати стартап. Журналіст пише «PR-запит» - йому приходять анонімні відповіді, і з них він вибирає на який відповісти. Приклад «PR-запит»: «Шукаю автомеханіка для інтерв'ю».

Бізнес модель: щомісячна підписка для експертів з допродаж. Якщо три основні варіанти підписки ($ 69, $ 129, $ 249) відрізняються доступом до інших послуг сервісу і контактів журналістів, то останній за 699 $ пропонує віддати їм на аутсорс вашу PR-кампанію, написання пітчу, а також штучний інтелект, що підбирає для вас базу контактів з 1000 журналістів.

Чи платять журналісти, не вказано, ймовірно, що ні.

Mine: додаток дозволяє контролювати використання персональних даних в інтернеті

Аналізує пошту і показує список компаній, послуги яких ви використовували і у яких є ваші дані. Він дозволяє однією кнопкою відправити їм запит на видалення цих даних з їх серверів.

Заявлена бізнес-модель - підписка. Продукт набрав 1500 плюсів на ProductHunt за один день, а це дуже багато, так що потенціал у сервісу точно є.

Prinker: перша в світі машина для тимчасових тату

Prinker: перша в світі машина для тимчасових тату

Стартап виступав на TechCrunch Disrupt і їх продукт - це принтер за $ 300, який друкує зображення на руці. Саме «тату» тримається до двох днів.

Експерти оцінюють ринок татуювань в $2 млрд, але, очевидно, застосування Prinker набагато ширше: творці припускають використання на вечірках або в якості реклами. Наприклад, магазин може запропонувати покупцеві знижку в обмін на тимчасове тату з їх логотипом.

MicroAcquire : автоматичний маркетплейс стартапів

Платформа з'єднує стартапи та інвесторів/людей, які приймають рішення про покупку з великих корпорацій. Платформа анонімна, значить стартапу не потрібно заявляти «Ми продаємося», а сторона-покупець економить свій час на пошуку проектів для інвестицій.

Покупець може в реальному часі стежити за змінами в 18 показниках юніт-економіки, таких як вартість залучення клієнта, MRR retention, рентабельність і так далі - дані автоматично завантажуються з аналітики та платіжних систем. Листування між покупцем і стартапом починається тільки тоді, коли покупець вже готовий заплатити гроші за частку в проекті.

Поки що творці заявляють, що платформа безкоштовна, але якщо продукт доведе свою цінність, монетизувати можна буде підпискою або комісією. При цьому середній чек буде дуже великим.

Sable: банк для емігрантів

Sable: банк для емігрантів

Відрізняється тим, що не вимагає кредитної історії для відкриття рахунку - тільки адреса в США.

ЦА - емігранти, які тільки приїхали в США. Приплив емігрантів в США стає дедалі більше, вони стикаються з однаковими проблемами при відкритті рахунку, а Sable їх намагається вирішити.

Betterbank: безкоштовна медична страховка для фрілансерів

Відрізняється від традиційних банків бізнес-моделлю: BetterBank розрахований на фрілансерів і крім пластикової карти вони отримують безкоштовну медичну страховку на $ 5000, включаючи компенсацію за непрацездатність. Заробляє банк на комісії з платежів, а страховка ця, по суті, інший спосіб виплати звичного кешбек.

Фрілансерам це цікаво, так як соцпакета і лікарняних у них немає. На сьогодні в США приблизно 60 млн фрілансерів. 


Теги: стартап
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

IT Новости

Смотреть все