Кращі стартапи тижня за версією Product Hunt: портативний біде, АІ-вчитель ораторського мистецтва і кухонна дошка

  • 12 сентября, 14:20
  • 4620
  • 0

Кращі стартапи тижня: портативний біде, АІ-учитель ораторської майстерності і кухонна дошка. А також платформа, що поєднала SkillShare і онлайн-курси, додаток для тренувань, що аналізує електрокардіограму та сервіс для напівавтоматичного створення рекламних банерів.

Spoke

Spoke - соціальна мережа, в якій можна поділитися c близькими друзями цікавими місцями для відвідування, івентами або іншими способами зайняти час

Основна ідея стартапу в тому, що користувач дізнається об'єктивну інформацію від людей, яким довіряє. У додатку додатково можна виставити власний рейтинг як користувачу, так і окремим посту, на основі чого штучний інтелект буде створювати стрічку схожу вашим інтересам.

Стартап увійшов в топ-4 продукту дня на Product Hunt.

Twobird

Стартап Twobird об'єднав пошту, блокнот, to-do-список в одному додатку і став продуктом дня на Product Hunt.

Twobird

За допомогою програми Twobird користувач може:

  • Встановити нагадування.
  • Створити замітки.
  • Відповідати на електронні листи.
  • Створити чат і додати туди людей.
  • Написати to-do-список.
  • Видалити неактивні чати однією кнопкою.

Abyssale

Abyssale - сервіс для напівавтоматичного створення рекламних банерів

Abyssale

У Abyssale користувачеві потрібно завантажити логотип компанії, вибрати фон і вставити текст - банер буде створено штучним інтелектом з урахуванням останніх трендів.

Стартап став топ-2 продуктом дня на Product Hunt.

Eduflow

Eduflow - платформа для онлайн навчання

Eduflow

Платформа Eduflow нагадує за концепцією SkillShare, поєднанbq з онлайн-курсами. Користувач може створити різні програми для навчання: дизайн, мистецтво публічного виступу, інтернет-маркетинг і так далі.

Якщо на SkillShare вчитель не стежив за прогресом класу, то концепт Eduflow передбачає відстеження успішності класу і перевірку домашніх завдань, як на курсах.

Стартап увійшов до п'ятірки кращих продуктів дня на Product Hunt.

ChopBox

ChopBox - це кухоннf обробна дошка для продуктів за $ 119. У таку водонепроникну дошку з бамбука вбудований таймер, ваги і точилка для ножів.

ChopBox

Стартап вже зібрав $ 619 455 з бажаних $ 10 тисяч на Kickstarter.

RocketBody

RocketBody - це додаток з вбудованим аналізом електрокардіограми, що дозволяє отримати максимальний прогрес від тренувань. На основі аналізу даних штучним інтелектом про зміну пульсу, одержуваних від «розумних» годинників, додаток RocketBody дає інформацію про:

  • Готовності організму до тренування.
  • Навантаження і його типи під час тренування.
  • Стан втомиі суперкомпенсації на відновленні.

RocketBody

Додатково є статистика по тривалості тренувань і кількості спалених калорій, додаток створює особистий план тренувань в залежності від мети: спалити жир, набрати м'язову масу, збільшити витривалість або силові показники.

Стартап зібрав 294 апвота на Product Hunt.

Sonero

Sonero - штучний інтелект, що дає загальну оцінку та рекомендації з ораторської майстерності на основі завантаженого користувачем відео

Sonero

Після вибору специфіки виступу (презентація продукту, звіт і так далі) штучний інтелект Sonero проаналізує завантажений уривок за п'ятьма групами критеріїв: подача, перевантаженість виразами-наповнювачами ( «всі ми знаємо», «я думаю»), швидкість і так далі.

Portable Bidet

Portable Bidet - біде, що зібрало більше мільйона доларів на Indiegogo

Portable Bidet

Стартап розробив портативний біде: звичайні біде являють собою подобу раковини, а цей подібний до автономної переносний лійки для душу і працює від батареї.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

IT Новости

Смотреть все