LG FH0J3NDN0: велика кількість корисних функцій і необхідна компактність

  • 15 сентября, 11:29
  • 4307
  • 0

Наразі люди настільки заклопотані різними побутовими і робочими моментами, що витрачати час на класичне прання ніяк не хочуть. Та й навіщо, коли є сучасні пральні машинки, що здатні очистити навіть складні забруднення і повернути одягу свіжість. Більш того, компанія LG створила модель, яка має чималу кількість корисних функцій, які значно полегшують життя і дозволяють взагалі не думати про прання – лише заповнити барабан білизною, вибрати необхідний режим і вивісити речі після закінчення процесу.

Мова йде про популярну модель LG FH0J3NDN0, яка відрізняється від розробок конкурентів:

  1.       можливістю очистити до 6 кг одягу за дин цикл;
  2.        кількістю обертів за хвилину (1000);
  3.       13 програмами для прання, які дозволяють, як швидко свіжити речі, так і делікатно очистити дитячий одяг чи постільну білизну із шовку;
  4.        чималою економією електроенергії під час роботи за рахунок високого класу (А+++);
  5.       інверторним двигуном, який дозволяє машинці працювати тихо, майже без вібрації. Більш того, виробник супроводжує цю деталь 10тирічною гарантією, що свідчить про високу якість елементу;
  6.      пранням як в інтенсивному режимі, так і в стандартному;
  7.       наявністю опції самоочистки барабана;
  8.       можливістю дозагрузити машинку деякими речами в процесі прання і т. п.

Інші плюси LG FH0J3NDN0
Аби в повній мірі оцінити всі особливості розробки, варто згадати про наявність самодіагностики функціональних проблем. Відбувається збір інформації і її відправка в сервісний центр, де експерти аналізують отриману картину і допомагають виправити проблему на дистанційному рівні. Для більшого комфорту користування власник машинки може відкривати люк на 180°. Під час прання самі дверцята блокуються аби дитина не мала змоги відкрити і затопити всю квартиру чи будинок.  По завершенню процесу, агрегат надасть звуковий сигнал, тому господині не треба постійно дивися на дисплей і контролювати час, що залишився.

Чималим бонусом вважається присутність опції відкладеного старту, яка дозволяє почати процес прання в найзручніший час. Розібратися в управлінні досить легко, адже все відбувається на інтуїтивному рівні і нерідко навіть інструкція не потрібна. Вага самого агрегату всього 60 кг, а габарити 85 х 60 х 44 см дозволяють безпроблемно розмістити машинку у ванній кімнаті будь-якої площі. Варто зазначити, що панель для контролю за роботою розробки відображається українською мовою.




Теги: lg
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

IT Новости

Смотреть все