Metro у VR, Death Stranding 2 та Rise of the Ronin. Анонси першого цьогорічного State of Play від Sony

  • 2 февраля, 14:58
  • 4116
  • 0

У ніч на 1 лютого відбулася традиційна презентація новинок для PlayStation State of Play. У першій цьогорічній події від Sony показали нові трейлери довгоочікуваних Death Stranding 2, Rise of the Ronin та Judas, а також – перший трейлер Metro Awakening VR.

AIN.UA розповідає, на що чекати для PlayStation цього року. 

Death Stranding 2 On The Beach

Новий трейлер довгоочікуваної другої частини Death Stranding Хідео Кодзіми триває майже 10 хвилин, за які нам показують низку персонажів та нових локацій. Усе відбувається за межами UCA, де персонажка Леа Сейду Фреґіл очолила нову організацію Drawbridge, яка допоможе врятувати людство після катастрофи. Гравці й далі проходитимуть Death Stranding за Сема, втіленого Норманом Рідусом. Death Stranding 2 On The Beach має вийти у 2025 році, інших деталей поки не розкривають.

Але на цьому Кодзіма не зупинився, він також анонсував нову шпигунську гру Physint, яка має стати для нього «кульмінацією в кар’єрі». Робота над нею почнеться після виходу Death Stranding 2. Наприкінці анонсу показали кадри студії Colambia Pictures, що би це не значило.

Judas

На State of Play також показали новий трейлер гри Judas від творця BioShock Кена Левіна. Шанувальники BioShock чекали на щось нове понад 10 років і, судячи з трейлеру, отримають гру, схожу за атмосферою та геймплеєм. Це трохи лячний шутер від першої особи, де головним героєм власне буде Judas. Трейлер також показав нам трьох персонажів, які, можливо, стануть головними антагоністами: чоловіка в ковбойському капелюсі, жінку в чорно-золотому костюмі та дівчину з рожевим волоссям. Наразі дата виходу гри та інші деталі невідомі.

Stellar Blade

Майбутній екшн від корейської студії Shift Up Second Eve Studios вийде ексклюзивно для PS5 вже 26 квітня цього року. Події розгортаються в майбутньому, де людство було вигнано із Землі після програної війни з інопланетними загарбниками, який тут називають NA:tives. Для відвоювання планети головна героїня Єва та її загін відправляється із колонії на Землю, де боротиметься із загарбниками.

Silent Hill

Цього разу на State of Play показали одразу дві новинки у всесвіті від Konami. Гравцям уже доступна безкоштовна Silent Hill: The Short Message. Події розгортаються в житловому будинку під назвою «Вілла» в сучасній Німеччині. Пройти сюжет психологічного трилера можна приблизно за дві години.

Також показали трейлер бойовки Silent Hill 2 Remake для PS5, але наразі деталі та дата виходу невідомі.

Rise of the Ronin

Масштабна новинка від японської студії Team Ninja Rise of the Ronin має вийти вже 22 березня цього року. Це епічна рольова гра, події якої розгортаються у феодальній Японії на тлі війни Босін між сьоґунатом Токугава і його опонентами, незадоволеними зростанням західного впливу. Трейлер демонструє низку бойових можливостей та частину загроз, із якими зіткнеться герой.

Metro Awakening VR

На State of Play показали перший трейлер майбутньої гри Metro Awakening, яка вийде у VR вже цього року. Розробкою гри займається нідерландська студія Vertigo Games, а не українська 4A Games, яка зробила оригінальну трилогію Metro. Metro Awakening поєднує в собі атмосферні дослідження всесвіту, стелс-екшн та шутер.

Dragon’s Dogma II

Очікувана рольова гра Dragon’s Dogma II від японської студії Capcom вийде вже 22 березня 2024 року. Це продовження першої частини Dragon’s Dogma, яка була випущена у 2012 році. Події розгортаються в безшовному відкритому світі, який має стати значно більшим за мапу першої частини. Сиквел живе в «паралельному світі» від оригіналу. Відповідно до сюжету головний герой виявляється втягнутим у геополітичний конфлікт між двома королівствами: Вермонтом та Батталом.

Until Dawn

Оновлена версія інтерактивного survival-горору Until Dawn вийде для PS5 вже цього року. Гра британської студії Supermassive Games була випущена у 2015 році, вона розповідає про групу молодих людей, які зібралися вночі на засніженій горі на вечірку. Рік тому в тому ж місці зникли двоє дівчат і тепер незнайомець починає полювання на гостей. Вони повинні протриматися до світанку, коли прибуде допомога, і між тим з’ясувати що насправді відбувається на горі.

Legendary Tales

8 лютого 2024 року на PS VR2 також можна буде пограти в Legendary Tales — рольова гра від першої особи, події якої розгортаються у фентезійних підземеллях.

V Rising

Атмосферна гра про вампірів V Rising від шведської студії Stunlock Studios вже у 2024 році буде доступна гравцям із PS.

Sonic Shadow Generations

Майбутній платформер про їжака Соніка вийде восени 2024 року.

Наступна State of Play відбудеться вже 6 лютого і буде повністю присвячена Final Fantasy 7 Rebirth.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

IT Новости

Смотреть все