Найбільш затребувані ІТ-професій Кремнієвої долини за останні 30 днів

  • 9 января, 12:00
  • 6246
  • 0

Dice Insights зібрав 19 найпопулярніших вакантних позицій в технологічних компаніях Кремнієвої долини за останні 30 днів. За основу взято дані аналітичної компанії Burning Glass.

Найбільші компанії в сфері вливають чималі гроші в передові і модні технології, наприклад машинне навчання, штучний інтелект, квантові обчислення і data science. Але їм не обійтися без фахівців, які забезпечують стабільну роботу підприємств і їх продуктів, таких як розробники ПЗ, веб-розробники та інженери комп'ютерних систем - саме вони очолили список.

  Найбільш затребувані ІТ-професій Кремнієвої долини за останні 30 днів

Також в ньому присутні кілька вакансій для «аналітиків» (комп'ютерних систем, інформаційної безпеки, бізнес-даних) і «архітекторів» (комп'ютерних систем, мереж, баз даних). Це відображає невід'ємну потребу компаній в побудові інфраструктур і  потребі отримати ефективну інформацію з усіх зібраних споживчих та ділових даних.

  Найбільш затребувані ІТ-професій Кремнієвої долини за останні 30 днів

Найбільше відкритих позицій передбачувано виявилося в найбільш великих і авторитетних фірмах Долини. Лідирує Apple - вона пропонує 285 вакансій; активно наймати ІТ-фахівців готові Uber (що може здатися дивним з урахуванням ланцюжка торішніх звільнень ), Salesforce, Cisco і Deloitte.

Хоча Сан-Франциско та Кремнієва долина пропонують  високі зарплати технологічним працівникам, тут є суттєвий недолік: вартість життя абсурдно дорога. Силіконова долина продовжує надавати великі можливості у 2020 році, але вона стикається з жорсткою конкуренцією за таланти з іншими містами та регіонами.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

IT Новости

Смотреть все