Перш ніж відкривати IT-компанію, пройдіть цю гру

  • 26 октября, 12:10
  • 4808
  • 0

Бізнес-видання Financial Times розробило гру The Trade-off , в якій гравцеві пропонується подолати різні труднощі і негаразди, що зустрічаються на шляху керівника молодої технологічної компанії, повідомляє Business Insider.

Financial Times створила гру, де потрібно виконувати роль засновника і головного виконавчого директора IT-стартапу - вирішувати бізнес-проблеми і робити все, щоб інвестори і стейкхолдери залишилися задоволені.

Перш ніж відкривати IT-компанію, пройдіть цю гру

За сюжетом, користувач грає роль засновника і головний виконавчий директор уявного технологічного стартапу FlexBird. Завдання в тому, щоб довести компанію до IPO і досягти комерційного успіху. В процесі знадобиться приймати рішення щодо розподілу обмежених фінансових ресурсів, напрямків зростання, соціальних, екологічних та інших проблем, таких як протести проти урядових контрактів і рецесій. При цьому потрібно догодити інтересам інвесторів і акціонерів.

Перш ніж відкривати IT-компанію, пройдіть цю гру

Також по ходу гри доведеться розбиратися з різними проблемами на кшталт торгових воєн, брати участь в дебатах і шукати інвесторів. Прийняті рішення можуть мати різні наслідки, включаючи невдоволення інвесторів або співробітників.

За словами журналістів BI, які пройшли The Trade-off, гра заснована на «реальних подіях». Наприклад, зустрічаються відсилання до протестів в  Google і  Microsoft , невдач з  розміщенням WeWork і не виправдання очікуваннь IPO Uber, які супроводжувалися падінням оцінки компаній.


Теги: IT стартап
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

IT Новости

Смотреть все