Приготуйтесь дивуватись: найкращі стартапи минулого року по версії Product Hunt

  • 2 января, 15:06
  • 5540
  • 0

Згенеровані AI фото моделей і пристрій для стимулювання мозкових хвиль, фотосинтезуючі матеріали для самозарядних девайсів і прокачаний аналог Word для копірайтера, генно-інженерний пробіотик від похмілля і найефективніший to-do list.

Gildform

Gildform

Gildform - онлайн-платформа дизайну і виробництва ювелірних виробів.

Основна інновація стартапа полягає в самому процесі. Він не просто виготовляє коштовності на замовлення, він дозволяє людині спроектувати свій власний виріб.

Працює це таким чином: ви надсилаєте скетч або фото того, що хочете зробити, ваш запит надходить в систему автоматизованого проектування, на виході отримуємо 3D-модель майбутньої прикраси, далі - вибір матеріалу, спосіб полірування і збірки в спеціальному конструкторі.

Таким чином фірма працює з індивідуальними замовленнями по всьому світу. Ціна розраховується індивідуально.

Матеріал, що перетворює сонячну енергію в електричну

В цьому році почалися розробки самозарядних пристроїв від POC Sports спільно з Exeger.

Матеріал, що перетворює сонячну енергію в електричну

Шведи вже створили proof of concept, навіть більше - запустили на ринок шоломи, що самозаряджаються. 1 грудня заявили про участь на CES 2020 (International Consumer Electronics Show), де презентуватимуть новий матеріал.

16 грудня заявили, що Harman (компанія Samsung, іншими словами, відділ інновацій) і Exeger стали партнерами в проекті по створенню навушників, що самозаряджаються.

Ink

Word, заточений на написання текстів, оптимізованих для пошукових систем. Замість сотні додатків для перевірки граматики, адаптування тексту для SEO-цілей, пошуку ключових слів, аналізу релевантності і так далі.

Штучний інтелект в Ink враховує алгоритми Google, аналізує тексти конкурентів і їх ефективність, релевантність для цільової аудиторії, підбирає ключові слова, встановлює завдання на використання певної кількості семантично споріднених ключових слів, видалення складних для розуміння зворотів.

Додатково ви можете додати текст-опис картинки <alt>, прописати метадані. Додаток можна завантажити на Windows, macOS або встановити плагін для WordPress.

Rosebud AI

25 тисяч безкоштовних професійних фото моделей, згенерованих штучним інтелектом.

Продукт може використовуватися в процесі дизайну сайтів, створення презентацій і так далі. Після вибору фото у вас з'явиться колесо варіантів особи. Так-так, особу на фото можна замінити і налаштувати спеціально під свій смак.

Продукт безкоштовний, питання монетизації залишається відкритим. Ми припускаємо, що в першу чергу компанія намагається заявити про себе для виходу на b2b-сегмент, зокрема розробку ігор. Пояснюється це участю в Nvidia Inception Program.

Wedo

Tinder для заходів.

Wedo

Свайпаєте ідеї для проведення часу вліво, якщо вам не подобається, або вправо, якщо подобається. Далі можна відкрити груповий чат і поговорити з усіма, хто збирається йти на захід.

Для кожного заходу встановлюється мінімальна кількість людей, набравши яку він втрачає статус ідеї. Стартап заробляє, пропонуючи бізнесу створити і просувати свої заходи, спеціальний бізнес-аккаунт додатково надає статистику.

Video Search

Video Search

Video Search - розширення для Chrome, пошуковик уривка в відео на YouTube за ключовими словами. Ви вводите ключове слово у вікні відео, вибираєте продовження фрази, вас відкидає на потрібний момент в ролику.

Де стане в нагоді:

  • Перевірка відео на релевантну інформацію.
  • У багатогодинній лекції більше не потрібно щохвилини перемотувати відео в пошуках потрібного топіка.

Slash

У багатогодинній лекції більше не потрібно щохвилини перемотувати відео в пошуках потрібного топіка. Slash

Список справ, де після натискання кнопки «Старт» буде створено невелике вікно, яке буде висіти у вас на комп'ютері або телефоні рівно до того моменту, поки ви не натиснете  «Виконано».

Важливі функції: можливість використовувати матрицю Ейзенхауера для сортування справ по терміновості і важливості, таймер, помодоро-сесії і статистика виконання завдань.

Wikiscope

Wikiscope

У додатку змішалася «Вікіпедія» та доповнена реальность.Чим НЕ аналог гіда?

Додаток Wikiscope працює наступним чином: ви наводите камеру на який-небудь об'єкт, а додаток знаходить відповідну статтю в «Вікіпедії». Крім AR, доступна 2D-карта.

ZBiotics

ZBiotics

ZBiotics - це перший в світі генно-інженерний пробіотик, спроектований так, щоб відтворювати функцію печінки, яка розщеплює ацетальдегід - токсичний побічний продукт метаболізму алкоголю в кишечнику. Він і викликає жахливе похмілля.

Для підтримки організму в тонусі були створені стартапи, які відстежують правильність виконання вправ:

  1. Onyx, де доступні персоналізовані програми тренувань під різні цілі, штучний інтелект, який за допомогою камери визначає кількість повторень і техніку виконання вправи. Користувач може відстежити особистий прогрес і змагатися з друзями на кількість повторень в сеті. Ціна передплати - $ 14,99 в місяць.
  2. Zenia, що відслідковує техніку і правильність виконання вправ на заняттях йогою. AI аналізує позицію суглобів, положення тіла і каже, що потрібно виправити. Це робить йогу доступною для кожного. У додатку зібрані комплекси вправ, як не дивно, для отримання доступу до всіх комплексам потрібно преміум-підписка. 

Exploding Topics

Exploding Topics

Ловити тренди можна за допомогою Exploding Topics, списку пошукових запитів і згадок в інтернеті, кількість яких зростає по експоненті. Простими словами - збірник актуальних трендів в моді, бізнесі, продажах, фітнесі і так далі. 

NeoRhythm

Після численних досліджень група вчених випустила NeoRhythm - пристрій, що використовує електромагнітні хвилі, щоб безпечно стимулювати стан роботи мозку.

Навіщо? Як часто бувало, що ви не можете заснути або відчуваєте стрес, який заважає вам приступити до роботи? Це трапляється через те, що мозок не завжди здатний підлаштувати свої нейроритми, або «мозкові хвилі», під цілі.

Пристрій включається подвійним натисканням і з'єднується з телефоном по Bluetooth. Залежно від положення NeoRhythm може використовуватися для поліпшення фокуса, концентрації і енергійності, медитації, сну і розслаблення, боротьби з хронічним болем і болем в спині.

NeoRhythm коштує $ 224. Стартап зібрав $ 48 557 із запитуваних $ 25 тисяч на Indiegogo.

Vera

Vera

Це non-profit-організація, яка спонсорує проекти з очищення океану від пластику. Працює наступним чином: ви оформили підписку за $ 3 на місяць, Vera переслала гроші Ocean Wise, Project Aware або The Ocean Conservancy.

Проект працює над системою різних бонусів і знижок для передплатників, але прямо зараз ви зможете побачити ефект від ваших вкладень і отримати доступ до набору шпалер на робочий стіл для телефону.

Scout

«Google Карти», в яких ви можете спланувати подорож не гірше, ніж в блокноті.

Ідея проста: можете не тільки написати план поїздки, прокласти маршрут, але і додати замітки про будь-яке місце, щось на зразок особистого опису. До того ж можете поділитися доступом до плану, якщо хочете поїхати в подорож, наприклад, з сім'єю, щоб кожен міг додати місце і коментар.


Теги: стартап
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

IT Новости

Смотреть все