Прихильникам креативних гаджетів: огляд цікавих смартфонів з гнучким екраном

  • 12 февраля, 17:33
  • 4132
  • 0

Якщо ви полюбляєте стильні та незвичайні гаджети, ці топові засоби зв’язку неодмінно привернуть вашу увагу. Залежно від моделі девайса, екран може розділятися на дві частини по горизонталі чи вертикалі або займати весь робочий простір. Такий підхід дозволяє збільшити діагональ дисплея та водночас зберегти зручність експлуатації виробу. Ознайомтеся з популярними моделями пристроїв, що мають попит серед українських покупців.

Samsung Galaxy Fold5 256GB

Смартфон з гнучким екраном бренду Samsung має ультрасучасний дизайн і топову автономність. Вбудовані динаміки з підтримкою технології Dolby Atmos відтворюють насичене стереозвучання. Основний 7,6-дюймовий AMOLED-дисплей з 1750 ніт пікової яскравості гарантує захопливий перегляд контенту, а також деталізацію та реалістичність відтворення ігрової графіки. За якість знімків відповідають 3 модулі: 50-мегапіксельна стабілізована основна камера, 12-мегапіксельний телевік, а також ультраширокий об'єктив. Користувачам доступна можливість знімання відео в роздільній здатності до 8К/24р, також у моделі реалізована підтримка 4К, 1080 р. Апаратна частина пристрою — фірмова оболонка One UI на базі Android 13 і потужний процесор Snapdragon 8 Gen 2 з тактовою частотою 3,36 ГГц.

Портал m.ua пропонує порівняти ціни на різні мобільні телефони: наприклад, вартість Samsung Galaxy Fold5 256GB на українському ринку становить від 49 293 до 84 122 грн.

Motorola Razr 40 256GB/8GB

Стильна модель оснащена двома інформативними екранами: гнучким pOLED — для якісного відтворення контенту та зовнішнім OLED — для швидкого доступу до часу, вхідних повідомлень і функцій керування пристроєм. Смартфон працює на базі потужного процесора Snapdragon 7 Gen 1 Mobile Platform і має 8/256 Гб вбудованої пам’яті для збереження мультимедійних файлів чи застосунків. Вдала комбінація алюмінію серії 7000 і штучної шкіри додає виробу міцності та захищає від механічних ушкоджень. Модель працює на базі ОС Android 13.

Вартість в інтернеті — від 21 744 до 38 329 грн.  

OnePlus Open

Високотехнологічний преміальний смартфон бренду OnePlus оснащено інформативним гнучким 10-бітним дисплеєм з діагоналлю 7,82 дюйма і частотою оновлення кадрів 120 Гц. Модель підтримує формат HDR 10+ і працює на базі потужного процесора Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2. Оперативна пам'ять One Plus Open побудована на базі модуля LPDDR 5X RAM і складає 16 Гб, а внутрішнє сховище розраховано на збереження 512 гігабайтів інформації. Просунута система охолодження дозволяє приладу працювати без перегрівання і гальмувань під час ігрового процесу або роботи в режимі багатозадачності.

Ціна в інтернет-магазинах — від 89 000 до 94 076 грн.  


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

IT Новости

Смотреть все