Rise of the Ronin та продовження The Outlast. 12 ігор та одне оновлення, які вийдуть цього березня

  • 5 марта, 13:49
  • 4091
  • 0

Березень 2024 року буде доволі насиченим ігровими новинками та продовженнями відомих серій. Користувачі PS зможуть першими спробувати довгоочікувану новинку від Team Ninja Rise of the Ronin, а Horizon Forbidden West стане доступною для ПК після понад двох років із виходу для консолі від Sony. Свої продовження отримають Dragon’s Dogma, The Outlast та Outcast.

AIN.UA ділиться найпомітнішими ігровими новинками березня 2024.

Rise of the Ronin

22 березня (PS5)

Одна з найгучніших новинок березня 2024 – Rise of the Ronin від японської студії Team Ninja (серії Dead or Alive, Ninja Gaiden та Nioh). Це епічна рольова гра, події якої розгортаються у феодальній Японії на тлі війни Босін між сьоґунатом Токугава і його опонентами, незадоволеними зростанням західного впливу. Ви гратимете за безіменного воїна, зустрінетеся з низкою історичних постатей, вирішите власну долю та, звісно, битиметеся з ворогами.

Dragon’s Dogma 2

22 березня (ПК, PS5, Xbox Series X|S)

Dragon’s Dogma 2 — довгоочікуване продовження Dragon’s Dogma від японської Capcom (Resident Evil, Devil May Cry, Street Fighter) побачить світ уже в березні, за 12 років після виходу першої частини. Це рольовий бойовик від третьої особи, події якого відбуваються у відкритому фентезійному, натхненному Середньовіччям світі, паралельному реальності першої гри. Обіцяють, що мапа буде в чотири рази більше за мапу Dragon’s Dogma. Відповідно до сюжету головний герой виявляється втягнутим у геополітичний конфлікт між двома королівствами: Вермонтом та Батталом.

Princess Peach: Showtime

22 березня (Nintendo Switch)

Новинка для Nintendo Switch у всесвіті Маріо вийде вже у 22 березня. Цього разу ви гратимете за Принцесу Піч, яку свого часу й рятував Маріо. Вона рятуватиме театр Спаркл від головних антагоністів – Грейпа (Виноград) та Сауера Банча (Кисле Гроно) – які разом захопили локацію. Принцеса має врятувати підданих, використовуючи низку бойових навичок та зброї, а також — використовуючи специфічні театральні костюми.

The Outlast Trials

5 березня (ПК, PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One)

Ще одне продовження вийде в березні 2024 року. The Outlast Trials від канадської студії Red Barrels — третя частина серії Outlast і приквел до двох попередніх ігор. Події розгортаються в 1959 році, у розпал Холодної війни, коли корпорація «Меркофф» почала проводити наукові досліди на людях, які відгукнулися на оголошення в газеті. Піддослідні опиняються в нескінченних складах та тунелях корпорації, намагаючись визволитися. Це survival horror від першої особи, яка підтримує мультиплеєр для чотирьох осіб, однак також можна проходити й самостійно.

Outcast: A New Beginning

15 березня (PS5, Xbox Series X|S, ПК)

Минуло всього 25 років і ось у березні ми зможемо побачити сиквел Outcast, яку в 1999 році випустила компанія Infogrames (нині Atari SA). Над Outcast: A New Beginning працювала команда, яка створювала першу частину, але тепер як частина бельгійської Appeal Studios. Події сиквелу відбуваються за 20 років після оригінального сетингу. Воскреслий Каттер Слейд починає нові подорожі у всесвіті Адельфа, намагаючись врятувати планету від загибелі, повсюдно стикаючись із роботами-колонізаторами.

Horizon Forbidden West: Complete Collection

21 березня (ПК)

Ексклюзив від Sony нарешті виходить і для користувачів ПК. Horizon Forbidden West – друга частина постапокаліптичного рольового бойовика Horizon Zero Dawn від нідерландської студії Guerrilla Games, яка вийшла для PS у лютому 2022 року. Complete Collection для ПК одразу містить доповнення Burning Shores, яке вийшло у квітні 2023 року.

Події гри відбуваються у відкритому світі постапокаліптичної Каліфорнії, Юти та Невади. Головною героїнею гри, як і в попередній частині, є мисливиця з племені Нора, Елой. Цього разу вона відправиться на Заборонений Захід і досліджуватиме не лише землю, але й підводний світ морів, озер та річок.

Alone in the Dark

20 березня (ПК, PS5, Xbox Series X|S)

Alone in the Dark – довгобуд шведської студії Pieces Interactive, робота над яким розпочалася ще у 2019 році. Це сьома гра в однойменній серії та ремейк першої частини 1992 року від французької Infogrames. Історія розповідає приватного детектива Едварда Карнбі (Девід Гарбор) та Емілі Гартвуд (Джоді Комер), які вирушають до маєтку Дерсето, у якому розташовується психлікарня. Вони мають розслідувати зникнення власника маєтку — Джеремі Гартвуда, дядька Емілі. Події розгортаються в Луїзіані 1920-х років.

The Moebius Machine

1 березня (ПК, PS5, Xbox X|S)

Нова науково-фантастична метроїдванія The Moebius Machine вийде на ПК уже 1 березня. Це класична 2D-гра з детальними 3D-візуалами, у якій ви зможете досліджувати відкритий безшовний світ, наповнений жорстокими інопланетними формами життя та несправними машинами. «Придбайте спорядження, яке зробить вас більш мобільними та відкриє нові території. Лазьте по стінах, бігайте, пірнайте під воду, ковзайте по повітрю та розвивайте свій спосіб взаємодії зі світом», — пише студія-розробник гри Madruga Works.

Unicorn Overlord

8 березня (PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, Switch)

Новинка від японської студії Vanillaware (13 Sentinels: Aegis Rim, Odin Sphere) Unicorn Overlord – тактична рольовка у фентезійному середньовічному сетингу з магією та драконами. Події відбуваються на охопленому війною континенті Февріт. Граючи за принца-вигнанця Алена вам доведеться зібрати армію союзників для визволення свого королівства від імперії Зенуйран.

Legend of Legacy HD Remastered

22 березня (PS5, PS4, Switch, ПК)

HD ремастеринг покрокової рольовки Legend of Legacy 2015 року, яка тепер стане мультиплатформною. Оригінальна гра була створена ветеранами індустрії та жанру, зокрема режисер Масатака Мацуура, дизайнер Кьодзі Коїдзумі, рекламний художник Томомі Кобаясі, письменник Масато Като та композитор Масаші Хамаузу. Історія оповідає про події на загубленому континенті Авалон, який досліджують вісім авантюристів.

Open Roads

28 березня (PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, Switch, PC)

Open Roads – нова інтерактивна історія від американського видавця Annapurna Interactive (Stray, Cocoon). Це історія про мати-одиначку Опал (озвучила Кері Рассел) і її 16-річну доньку Тесс (озвучила Кейтлін Девер), які вирушають у подорож, у якій вони дізнаються про минуле своєї родини більше, ніж очікували. Здається, на нас чекає низка інтерактивних рішень та діалогів, таємниць і жартів.

WWE 2K24

8 березня (ПК, PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One)

WWE 2K24 – новинка від американської студії Visual Concepts, яка спеціалізується на спортивних іграх. Це 24 гра в серії на основі WWE, де ви зможете зіграти у 21 реслерському матчі Wrestlemania.

Бонус: велике оновлення Stardew Valley

19 березня

Stardew Valley 1.6 — перше за чотири роки велике оновлення вже класичного інді-симулятора ферми. Stardew Valley була випущена у 2016 році американським розробником Еріком Бароном, більше відомим як ConcernedApe. На нас зокрема чекають такі оновлення:

  1. Новий великий фестиваль;
  2. Два нові мініфестивалі;
  3. Нові предмети та рецепти;
  4. Понад 100 нових рядків діалогу;
  5. Зимове вбрання жителів села;
  6. Підтримка мультиплеєра для восьми гравців на ПК;
  7. Новий тип ферми;
  8. Нові секрети.

0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

IT Новости

Смотреть все